Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Killarney

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Killarney inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Killarney miniguide

Killarney

Biludlejning Killarney

Killarney er en by i det sydvestlige Irland .Beliggende på den Iveragh halvøen Peninsula nær Dingle Peninsula og Skellig Michael Island. Killarney søerne Killarney er placeret på nordkysten af Killarney National Park. Ca. 30.000 indbyggere, der bor i Killarney.

Killarney er en af Irlands største turistattraktioner. De Killarney National Park er et kloster, der blev etableret i 600-tallet af St. Finian. The National Park var Irlands første, og blev oprettet i 1932. Der er dyr, såsom hjorte. Byen og dens omgivelser er hjemsted for St. Mary Cathedral, Ross Castle, Muckross Abbey, Torc vandfald og Gap i Dunloe. Ross Castle kommer fra 1500-tallet, og er åben for offentligheden. Den katolske katedral i Kilkenny fra 1855 vil blive et af de smukkeste kirker, designet af AW Pugin. I 2007 vandt Killarney prisen for bedst bevarede by.

Kerry Airport ligger en kilometer nordøst for Killarney.

Dansk