Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Killarney

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Killarney inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Killarney miniguide

Killarney
Biludlejning Killarney

Killarney er en by i det sydvestlige Irland .Beliggende på den Iveragh halvøen Peninsula nær Dingle Peninsula og Skellig Michael Island. Killarney søerne Killarney er placeret på nordkysten af Killarney National Park. Ca. 30.000 indbyggere, der bor i Killarney.

Killarney er en af Irlands største turistattraktioner. De Killarney National Park er et kloster, der blev etableret i 600-tallet af St. Finian. The National Park var Irlands første, og blev oprettet i 1932. Der er dyr, såsom hjorte. Byen og dens omgivelser er hjemsted for St. Mary Cathedral, Ross Castle, Muckross Abbey, Torc vandfald og Gap i Dunloe. Ross Castle kommer fra 1500-tallet, og er åben for offentligheden. Den katolske katedral i Kilkenny fra 1855 vil blive et af de smukkeste kirker, designet af AW Pugin. I 2007 vandt Killarney prisen for bedst bevarede by.

Kerry Airport ligger en kilometer nordøst for Killarney.