Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Portumna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portumna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portumna miniguide

Portumna
Biludlejning Portumna

Portumna er en by, der ligger nord for Limerick og syd-vest for Dublin .Det er beliggende i County Galway i Irland, på grænsen af Tipperary.Det er beliggende vest for det sted, hvor floden Shannon bliver Lough. Portumna har omkring 2.000 indbyggere.

Portumna er kendt for Portumna Castle, som blev afsluttet i 1617. Det var hovedkvarter for Burgofamilien for over 400 år. Slottet er beliggende i et naturskønt område med udsigt over Lough Derg, og er åben for gæster i sommerperioden. 200 meter fra slottet er Portumna Forest Park. I parken er der flere søer og vandrestier med flot udsigt. Dette er også et kloster fra 1500-tallet. Portumna Marina byder på fremragende muligheder for bådture og fiskeri turisme. Byen har også flere tennisbaner.

Galway Lufthavn er ca. 53 km fra Portumna.