Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Portumna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portumna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portumna miniguide

Portumna

Biludlejning Portumna

Portumna er en by, der ligger nord for Limerick og syd-vest for Dublin .Det er beliggende i County Galway i Irland , på grænsen af Tipperary.Det er beliggende vest for det sted, hvor floden Shannon bliver Lough. Portumna har omkring 2.000 indbyggere.

Portumna er kendt for Portumna Castle, som blev afsluttet i 1617. Det var hovedkvarter for Burgofamilien for over 400 år. Slottet er beliggende i et naturskønt område med udsigt over Lough Derg, og er åben for gæster i sommerperioden. 200 meter fra slottet er Portumna Forest Park. I parken er der flere søer og vandrestier med flot udsigt. Dette er også et kloster fra 1500-tallet. Portumna Marina byder på fremragende muligheder for bådture og fiskeri turisme. Byen har også flere tennisbaner.

Galway Lufthavn er ca. 53 km fra Portumna.

Dansk