Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kerry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kerry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kerry miniguide

Kerry

Biludlejning Kerry

Kerry (Kerry County) er et amt helt sydvestlige Irland – specielt i provinsen Munster.Den dækker et areal på 4.746 km2, og har en samlet befolkning på ca. 140 tusind (2007). Omkring 25.000 af indbyggerne bor i amtet sæde Tralee , som også er den største by i amtet.

Tralee blev grundlagt i 1200-tallet, og havde en central position, når Kerry blev en selvstændig amt i 1606. Den Dingle Peninsula er hvor start – og er en vigtig turistdestination. Her kan du besøge Irlands største vandland – Aqua Dome – eller man kan for eksempel komme forbi Kerry County Museum. I Tralee er også de nationale folk teater Siamsa Tire.
Landskabet i Kerry er meget vegetasjonsrik og smuk, med en række bugter og halvøer langs kysten. Dingle Peninsula er en del af Killarney National Park, som også omfatter Killarney søer og de omkringliggende områder.

15 km ud for kysten er der flere øer, den mest berømte er den stejle klippeø Skellig Michael (Irsk: Sceilig Mhichíl). Det var mere end 600 år centrum for et kloster orden, og der er et kloster fra år 588 e.Kr.Kr. i en stejl klippe mur på øen. Klosteret er opført på UNESCO’s World Heritage List. For at komme dertil fra stranden, har du at klatre alle 620 trin. Hele øen og naboøen Little Skellig, også har status som naturreservat.

Lufthavnen er Kerry Airport, som ligger i amtet, har regelmæssige flyvninger til Dublin, London og visse destinationer på det europæiske kontinent.

Dansk