Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kerry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kerry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kerry miniguide

Kerry
Biludlejning Kerry

Kerry (Kerry County) er et amt helt sydvestlige Irland – specielt i provinsen Munster.Den dækker et areal på 4.746 km2, og har en samlet befolkning på ca. 140 tusind (2007). Omkring 25.000 af indbyggerne bor i amtet sæde Tralee, som også er den største by i amtet.

Tralee blev grundlagt i 1200-tallet, og havde en central position, når Kerry blev en selvstændig amt i 1606. Den Dingle Peninsula er hvor start – og er en vigtig turistdestination. Her kan du besøge Irlands største vandland – Aqua Dome – eller man kan for eksempel komme forbi Kerry County Museum. I Tralee er også de nationale folk teater Siamsa Tire.
Landskabet i Kerry er meget vegetasjonsrik og smuk, med en række bugter og halvøer langs kysten. Dingle Peninsula er en del af Killarney National Park, som også omfatter Killarney søer og de omkringliggende områder.

15 km ud for kysten er der flere øer, den mest berømte er den stejle klippeø Skellig Michael (Irsk: Sceilig Mhichíl). Det var mere end 600 år centrum for et kloster orden, og der er et kloster fra år 588 e.Kr.Kr. i en stejl klippe mur på øen. Klosteret er opført på UNESCO’s World Heritage List. For at komme dertil fra stranden, har du at klatre alle 620 trin. Hele øen og naboøen Little Skellig, også har status som naturreservat.

Lufthavnen er Kerry Airport, som ligger i amtet, har regelmæssige flyvninger til Dublin, London og visse destinationer på det europæiske kontinent.