Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tralee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tralee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tralee miniguide

Tralee

Biludlejning Tralee

Tralee er en by i den sørveslige del af Republikken Irland, ca. 300 km sydvest for Dublin .Tralee er det administrative center for amtet. Med bevæger sig rundt 25.000 indbyggere, ligger i nærheden af byen Dingle-halvøen og Irlands højeste bjerg, Carrauntoohill som er 1041 meter højt.

Tralee var hovedsæde for Earls af Desmond, og blev grundlagt i den 1300’s. Tralee er også en god base for dem, der ønsker at besøge turist sti Ring of Kerry. Turismen er vigtig for Tralee, og byen har flere udendørs aktiviteter. Den smukke kystlinje Dingle halvøer, hvor Brandon Bjerge og Islands Blasket Islands tiltrækker mange besøgende her. Blasket Islands er kendt for deres litterære og sproglige arv, og har været ubeboet siden 1950’erne. På Dingle-halvøen er der flere historiske steder ferritisk Cove på den vestlige del og Gallarus Oratory. Tralee er berømt for den årlige skønhedskonkurrence, “The Rose Tralee”, en festival for kvinder, irsk afstamning.

Nærmeste lufthavn, Kerry Airport, som ligger ca. 20 km uden for Tralee centrum

Dansk