Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tralee

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tralee inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tralee miniguide

Tralee
Biludlejning Tralee

Tralee er en by i den sørveslige del af Republikken Irland, ca. 300 km sydvest for Dublin .Tralee er det administrative center for amtet. Med bevæger sig rundt 25.000 indbyggere, ligger i nærheden af byen Dingle-halvøen og Irlands højeste bjerg, Carrauntoohill som er 1041 meter højt.

Tralee var hovedsæde for Earls af Desmond, og blev grundlagt i den 1300’s. Tralee er også en god base for dem, der ønsker at besøge turist sti Ring of Kerry. Turismen er vigtig for Tralee, og byen har flere udendørs aktiviteter. Den smukke kystlinje Dingle halvøer, hvor Brandon Bjerge og Islands Blasket Islands tiltrækker mange besøgende her. Blasket Islands er kendt for deres litterære og sproglige arv, og har været ubeboet siden 1950’erne. På Dingle-halvøen er der flere historiske steder ferritisk Cove på den vestlige del og Gallarus Oratory. Tralee er berømt for den årlige skønhedskonkurrence, “The Rose Tralee”, en festival for kvinder, irsk afstamning.

Nærmeste lufthavn, Kerry Airport, som ligger ca. 20 km uden for Tralee centrum