Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Limerick

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limerick inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limerick miniguide

Limerick
Biludlejning Limerick

Limerick er beliggende ved floden Shannon i det sydlige Irland, 200 km sydvest for hovedstaden Dublin .Limerick er Irlands tredjestørste by. City-området har ca. 53.000 indbyggere (2006), mens regionen står for Amt Limerick 87.000 indbyggere.

Limerick blev grundlagt af vikingerne ‘ankomst i 812, men har nok levet i fortiden. I 1200-tallet kom Normannerne og genoplivet og bygget King John’s Castle og St. Mary Cathedral. Byen har også en anden katedral, St John’s fra 1861. Den er tegnet af Philip Charles Hardwick, og Irland har højeste spir på 94 meter. Limerick er kendt for at være en særlig digt form, og en af Irlands mest berømte sportslige arenaer: Thomond Park. Det var her, at Munster vandt Det Europæiske Rugby EM rugby to gange. Der er gode betingelser for laksefiskere i området og parken Peoples Park er de gode stier.

Lufthavn, Shannon International Airport, som ligger ca. 25 km fra byen Limerick.