Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Limerick

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limerick inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limerick miniguide

Limerick

Biludlejning Limerick

Limerick er beliggende ved floden Shannon i det sydlige Irland , 200 km sydvest for hovedstaden Dublin .Limerick er Irlands tredjestørste by. City-området har ca. 53.000 indbyggere (2006), mens regionen står for Amt Limerick 87.000 indbyggere.

Limerick blev grundlagt af vikingerne ‘ankomst i 812, men har nok levet i fortiden. I 1200-tallet kom Normannerne og genoplivet og bygget King John’s Castle og St. Mary Cathedral. Byen har også en anden katedral, St John’s fra 1861. Den er tegnet af Philip Charles Hardwick, og Irland har højeste spir på 94 meter. Limerick er kendt for at være en særlig digt form, og en af Irlands mest berømte sportslige arenaer: Thomond Park. Det var her, at Munster vandt Det Europæiske Rugby EM rugby to gange. Der er gode betingelser for laksefiskere i området og parken Peoples Park er de gode stier.

Lufthavn, Shannon International Airport, som ligger ca. 25 km fra byen Limerick.

Dansk