Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Belfast

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belfast inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belfast miniguide

Belfast
Biludlejning Belfast

Belfast ligger i den nordøstlige del af Irland, ved mundingen af Lagan floden.Belfast er hovedstaden i Nordirland, og landets største by. 375.000 mennesker lever i byen, der ligger på Det Irske Hav og er omgivet af bjerge, Black Mountain, Cavehill og Castlereagh Hills. Byen er Irlands bedste havn.

Belfast Port er en af verdens største tørdok på Harland og Wolff skibsværftet, som også er kendt for at have produceret skibet Titanic. To kraner, Samson og Goliat er også bekendt seværdigheder. Byen, der betyder stopning munden blev etableret i 1177 I dag Belfast er et resultat af den industrielle revolution, og ikke overraskende er de vigtigste linned industrien i dag. Victorianske og Edwardian bygninger Queens University fra 1849 og Ulster Bank fra 1860 er blandt byens seværdigheder. Northern Ireland’s parlament er beliggende i bydelen Stormont. Dette er også Waterfront koncertsal og Odyssey Center.

Der er to lufthavne i Belfast: George Belfast City Airport og Belfast International.