Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Belfast

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Belfast inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Belfast miniguide

Belfast

Biludlejning Belfast

Belfast ligger i den nordøstlige del af Irland , ved mundingen af Lagan floden.Belfast er hovedstaden i Nordirland, og landets største by. 375.000 mennesker lever i byen, der ligger på Det Irske Hav og er omgivet af bjerge, Black Mountain, Cavehill og Castlereagh Hills. Byen er Irlands bedste havn.

Belfast Port er en af verdens største tørdok på Harland og Wolff skibsværftet, som også er kendt for at have produceret skibet Titanic. To kraner, Samson og Goliat er også bekendt seværdigheder. Byen, der betyder stopning munden blev etableret i 1177 I dag Belfast er et resultat af den industrielle revolution, og ikke overraskende er de vigtigste linned industrien i dag. Victorianske og Edwardian bygninger Queens University fra 1849 og Ulster Bank fra 1860 er blandt byens seværdigheder. Northern Ireland’s parlament er beliggende i bydelen Stormont. Dette er også Waterfront koncertsal og Odyssey Center.

Der er to lufthavne i Belfast: George Belfast City Airport og Belfast International.

Dansk