Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kilkenny

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kilkenny inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kilkenny miniguide

Kilkenny

Biludlejning Kilkenny

Kilkenny ligger ved floden i syd-Irland .Ca. 8.600 indbyggere bor i byen i Leinster-provinsen. Med forstæder bor 22.000 i County Kilkenny.

Kilkenny var sæde for konger Ossory. King of Pembroke grundlagde en borg her i 1200-tallet, men byen fik ikke byen status indtil 1609. Kilkenny er et populært turistmål. Byen har seværdigheder såsom St. Canica domkirke fra 1300-tallet, St. Mary Kirke og resterne af Dominikanske og fransiske klostre som Black Abbey i Parlamentet Street. Klostret blev grundlagt her i 1225, var en af Irlands første Dominikanske klostre. Det har en af Irlands største blyindfattede ruder. I tidligere tider var byen omgivet af et forsvar: og Kilkenny bymurene forsvare byen. Resterne af denne kan i øjeblikket ses i Abbey Street. Ud over de historiske slot Kilkenny Castle, har byen en livlig musikscene med en Rhythm and Roots Festival i maj. Det er også gode muligheder for golf og ridning.

Kilkenny Airport er 25 km nord for Kilkenny.

Dansk