Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Galway

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Galway inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Galway miniguide

Galway
Biludlejning Galway

Galway er en by på vestkysten af Irland i Galway Bay. Byen er Irlands fjerde største, er nær udmundingen af Corrib-floden.Byen har omkring 66.000 indbyggere.

Byen blev etableret i 1400 af Kong Richard den anden, og var Irlands lange historie i samhandelen med Spanien og Frankrig .Spansk handel er stadig synlige i byens arkitektur. St. Nicholas kirken fra 1320 er et eksempel på denne, den ældste middelalderkirke stadig er i brug. Selv Este Christopher Columbus bør også have besøgt Galway, før han indledte en rejse til Island eller Færøerne. Den har en kompakt downtown område med mange pubber. Om sommeren kan du opleve Galway’s Arts Festival, som er berømt for Macnas-parade. Byen har også Galwart City Museum, der viser byens historie.Galway har en mild, fugtig og tempereret klima med gennemsnitlige temperatur i januar er 6,8 grader og 16 grader i juli.

Galway Lufthavn er seks kilometer øst for byen ved Carnmore.