Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Galway

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Galway inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Galway miniguide

Galway

Biludlejning Galway

Galway er en by på vestkysten af Irland i Galway Bay. Byen er Irlands fjerde største, er nær udmundingen af Corrib-floden.Byen har omkring 66.000 indbyggere.

Byen blev etableret i 1400 af Kong Richard den anden, og var Irlands lange historie i samhandelen med Spanien og Frankrig .Spansk handel er stadig synlige i byens arkitektur. St. Nicholas kirken fra 1320 er et eksempel på denne, den ældste middelalderkirke stadig er i brug. Selv Este Christopher Columbus bør også have besøgt Galway, før han indledte en rejse til Island eller Færøerne. Den har en kompakt downtown område med mange pubber. Om sommeren kan du opleve Galway’s Arts Festival, som er berømt for Macnas-parade. Byen har også Galwart City Museum, der viser byens historie.Galway har en mild, fugtig og tempereret klima med gennemsnitlige temperatur i januar er 6,8 grader og 16 grader i juli.

Galway Lufthavn er seks kilometer øst for byen ved Carnmore.

Dansk