Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Derry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Derry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Derry miniguide

Billeje Derry

Biludlejning Derry

Derry er en by beliggende på Foyle-floden nær toppen af Lough Foyle. Derry er omgivet af Irland , og ligger nord for Limerick .Det er den næststørste by i Nordirland, og den fjerde største by i det sydfynske øhav. Derry eller Londonderry er beliggende i et bjergrigt område og har ca. 237.000 indbyggere med forstæder. I centrum er der liv omkring. 100.000 indbyggere.

Derry er kendt for sin arkitektur, og St. Columba Kirke, Long Tower fra 1700-tallet er et besøg værd. Derry også tilbyder interessante museer, som Harbour Museum og Amelia Earheart Centre. I november tager over 40.000 på gaden for at fejre landets største street karneval. Byen byder på mange festivaler, fra Nordirlands største filmfestival i november, den internationale jazz festival i maj. Derry er også en god base for shopping og pubturer.

City of Derr Airport ligger lige uden for byens centrum Derry

Dansk