Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Derry

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Derry inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Derry miniguide

Billeje Derry
Biludlejning Derry

Derry er en by beliggende på Foyle-floden nær toppen af Lough Foyle. Derry er omgivet af Irland, og ligger nord for Limerick .Det er den næststørste by i Nordirland, og den fjerde største by i det sydfynske øhav. Derry eller Londonderry er beliggende i et bjergrigt område og har ca. 237.000 indbyggere med forstæder. I centrum er der liv omkring. 100.000 indbyggere.

Derry er kendt for sin arkitektur, og St. Columba Kirke, Long Tower fra 1700-tallet er et besøg værd. Derry også tilbyder interessante museer, som Harbour Museum og Amelia Earheart Centre. I november tager over 40.000 på gaden for at fejre landets største street karneval. Byen byder på mange festivaler, fra Nordirlands største filmfestival i november, den internationale jazz festival i maj. Derry er også en god base for shopping og pubturer.

City of Derr Airport ligger lige uden for byens centrum Derry