Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sligo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sligo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sligo miniguide

Sligo
Biludlejning Sligo

Sligo er beliggende på Irlands vestkyst, og er den næststørste byområde i Connacht for Galway.Havnebyen Sligo er hovedstaden i amtet af samme navn og har ca. 18.000 indbyggere.

I Sligo findes attraktioner som Sligo Abbey, en Dominikanske monkekloster, der blev grundlagt af Maurice Fitzgerald i 1253. To brande i 1414 og 1642 at forlade stedet i ruiner, men en stor del af strukturen i kloster tilbage. Sligo har også et monument til minde om de mange mennesker, der sultede ihjel under “kartoffel hungersnød 1845-1849. Så emigrerede 30.000 Irere udvandrede til USA via Sligo.Byen har også et kunstgalleri, Model Kunst og Niland Gallery, som har en permanent samling af Jack B. Yeats, den berømte digter bror. Besøgende kan også besøge væddeløbsbane, spa eller gå på bådture og kite.

Sligo lufthavn er beliggende otte miles vest for Sligo centrum, Strand Hill.