Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sligo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sligo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sligo miniguide

Sligo

Biludlejning Sligo

Sligo er beliggende på Irlands vestkyst, og er den næststørste byområde i Connacht for Galway.Havnebyen Sligo er hovedstaden i amtet af samme navn og har ca. 18.000 indbyggere.

I Sligo findes attraktioner som Sligo Abbey, en Dominikanske monkekloster, der blev grundlagt af Maurice Fitzgerald i 1253. To brande i 1414 og 1642 at forlade stedet i ruiner, men en stor del af strukturen i kloster tilbage. Sligo har også et monument til minde om de mange mennesker, der sultede ihjel under “kartoffel hungersnød 1845-1849. Så emigrerede 30.000 Irere udvandrede til USA via Sligo.Byen har også et kunstgalleri, Model Kunst og Niland Gallery, som har en permanent samling af Jack B. Yeats, den berømte digter bror. Besøgende kan også besøge væddeløbsbane, spa eller gå på bådture og kite.

Sligo lufthavn er beliggende otte miles vest for Sligo centrum, Strand Hill.

Dansk