Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cork Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cork Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cork Lufthavn miniguide

Cork Lufthavn
Biludlejning Cork Lufthavn

Cork Airport (ORK) er placeret 8 km sydøst for Cork og er et af tre største lufthavne i Irland .Det er muligt at få mellem lufthavnen og Cork med tog og bus. Flere selskaber, såsom 353 billeje, Alamo, National, Avis, Budget og Hertz tilbyder billeje.

I 2009 var 2,8 millioner passagerer besøgte Cork Airport. En helt ny terminal blev åbnet i 2006. Fra lufthavnen. En tur til omkring 20 forskellige internationale destinationer i Europa Det er tjent med mange lavprisselskaber, og det er en base for Aer Arann, Aer Lingus, Aer Lingus og Ryanair Regional.

Lufthavnen har gratis internetadgang, seks forskellige caféer og barer og gode indkøbsmuligheder. Ved siden af terminalen er en frisør, Hair Port. De, der ønsker at betale lidt ekstra for at få adgang til Jack Lynch afgangshallen, et behageligt sted for både afslapning og arbejde. Cork International Airport Hotel ligger nær den