Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cork Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cork Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cork Lufthavn miniguide

Cork Lufthavn

Biludlejning Cork Lufthavn

Cork Airport (ORK) er placeret 8 km sydøst for Cork og er et af tre største lufthavne i Irland .Det er muligt at få mellem lufthavnen og Cork med tog og bus. Flere selskaber, såsom 353 billeje, Alamo, National, Avis, Budget og Hertz tilbyder billeje.

I 2009 var 2,8 millioner passagerer besøgte Cork Airport. En helt ny terminal blev åbnet i 2006. Fra lufthavnen. En tur til omkring 20 forskellige internationale destinationer i Europa Det er tjent med mange lavprisselskaber, og det er en base for Aer Arann, Aer Lingus, Aer Lingus og Ryanair Regional.

Lufthavnen har gratis internetadgang, seks forskellige caféer og barer og gode indkøbsmuligheder. Ved siden af terminalen er en frisør, Hair Port. De, der ønsker at betale lidt ekstra for at få adgang til Jack Lynch afgangshallen, et behageligt sted for både afslapning og arbejde. Cork International Airport Hotel ligger nær den

Dansk