Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cork

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cork inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cork miniguide

Cork

Biludlejning Cork

Cork er beliggende på den sydøstlige kyst Irland ved floden Lee.Cork er Irlands næststørste by, og den irske skærgård’s tredjestørste by. Cork by har omkring 119.000 indbyggere, men man tager forstæderne vi kommer op i 190.000 indbyggere. Cork er en af Irlands største havne.

Byens shoppinggade St. Patrick’s Street er kendt for sin arkitektur og fodgængervenlige shopping gade. Det var oprindeligt bygget over en af Lee’s kanaler. County Hall var længe den højeste bygning i Irland , men på den anden side af floden er den længste bygning i Cork: Atkins Hall. Den mest berømte bygning i byen er kirketårnet i Shandon. Andre bemærkelsesværdige attraktioner omfatter City Hall i fedtsten, Cork Opera House og Elizabeth Fort. University of Cork er også en populær turistattraktion. I november er det årlige filmfestival afholdes.

Cork Lufthavn er en af Irlands største lufthavne og er beliggende i den sydlige del af byen i Ballygarvan, otte kilometer uden for centrum.

Dansk