Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cork

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cork inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cork miniguide

Cork
Biludlejning Cork

Cork er beliggende på den sydøstlige kyst Irland ved floden Lee.Cork er Irlands næststørste by, og den irske skærgård’s tredjestørste by. Cork by har omkring 119.000 indbyggere, men man tager forstæderne vi kommer op i 190.000 indbyggere. Cork er en af Irlands største havne.

Byens shoppinggade St. Patrick’s Street er kendt for sin arkitektur og fodgængervenlige shopping gade. Det var oprindeligt bygget over en af Lee’s kanaler. County Hall var længe den højeste bygning i Irland, men på den anden side af floden er den længste bygning i Cork: Atkins Hall. Den mest berømte bygning i byen er kirketårnet i Shandon. Andre bemærkelsesværdige attraktioner omfatter City Hall i fedtsten, Cork Opera House og Elizabeth Fort. University of Cork er også en populær turistattraktion. I november er det årlige filmfestival afholdes.

Cork Lufthavn er en af Irlands største lufthavne og er beliggende i den sydlige del af byen i Ballygarvan, otte kilometer uden for centrum.