Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dubai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubai miniguide

Billeje Dubai
Biludlejning Dubai

Dubai er en by og hovedstad i emiratet Dubai, som er et af syv emirater i det land, De Forenede Arabiske Emirater. Dubai er placeret på vestsiden af landets nordlige spids og vender den Arabiske Golf. Dubai er den største by i området, og i 2008 befolkningen skønnes over 2 000 000. Port Rashid er den vigtigste import havn i landet.

Byen og emiratet har en masse at tilbyde, og kræve dem til at fremlægge verdens største attraktioner. Et af de mest berømte seværdigheder er The World, verdens største samling af 300 øer ud for kysten, som er lavet af sand og formet som verdenskortet. Desuden er tegn med Dubai Ski Dubai er verdens største kunstige skibakke og en af de største zoologiske haver, Dubai Land. Verdens største skyskraber Burj Khalifa blev afsluttet i januar 2010 og foranstaltninger 828 meter.

Dubai International Airport er beliggende ca. 4 km uden for Dubai, og i 2009 var lufthavnen, verdens 17 største i antallet af passagerer.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Dubai, herunder den berømte hotel Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotel og World Trade Center. Bil tilbydes kursus på Dubai International Airport.