Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dubai

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dubai inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dubai miniguide

Billeje Dubai

Biludlejning Dubai

Dubai er en by og hovedstad i emiratet Dubai, som er et af syv emirater i det land, De Forenede Arabiske Emirater. Dubai er placeret på vestsiden af landets nordlige spids og vender den Arabiske Golf. Dubai er den største by i området, og i 2008 befolkningen skønnes over 2 000 000. Port Rashid er den vigtigste import havn i landet.

Byen og emiratet har en masse at tilbyde, og kræve dem til at fremlægge verdens største attraktioner. Et af de mest berømte seværdigheder er The World, verdens største samling af 300 øer ud for kysten, som er lavet af sand og formet som verdenskortet. Desuden er tegn med Dubai Ski Dubai er verdens største kunstige skibakke og en af de største zoologiske haver, Dubai Land. Verdens største skyskraber Burj Khalifa blev afsluttet i januar 2010 og foranstaltninger 828 meter.

Dubai International Airport er beliggende ca. 4 km uden for Dubai, og i 2009 var lufthavnen, verdens 17 største i antallet af passagerer.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Dubai, herunder den berømte hotel Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotel og World Trade Center. Bil tilbydes kursus på Dubai International Airport.

Dansk