Biludlejning Forenede Arabiske Emirater

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Forenede Arabiske Emirater

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Forenede Arabiske Emirater inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Forenede Arabiske Emirater miniguide

Billeje Forenede Arabiske Emirater

Biludlejning Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater er en føderal republik i Mellemøsten, og består af syv stater (kaldet Emirater). Landet grænser Sultanatet Oman og Saudi Arabien – og kystlinjen af både Omanbugten og Den Persiske Golf. De Forenede Arabiske Emirater har næsten 5 millioner indbyggere.

Inland består af blot landskabsarkitektoniske med ørken, klitter og bjerge. Klimaet er tørt og varmt det meste af året med høj luftfugtighed langst kysten.

De Forenede Arabiske Emirater er et af verdens rigeste lande, hvor den vigtigste indtægtskilde kommer fra olie, handel og økonomi – samt turisme. Landet er et mangfoldigt og multikulturelt samfund, hvor

islam og arabisk kultur dominerer både i arkitektur, musik, påklædning, mad og livsstil. Turister også vælge denne eksotiske destination på grund af de fremragende shoppingmuligheder og de smukke sandstrande langs kysten.

Hovedstaden i Abu Dhabi (860 tusind indbyggere) er landets næststørste by og centrum for olieindustrien. Største by, Dubai (2,1 millioner indbyggere), beliggende i Den Persiske Golf, den luksus turismen som en vigtig fødekilde. Andre større byer i landet er Al Ain, Sharjak , Ras al-Khaimah og Ajman.

Landets vigtigste lufthavn er Dubai International Airport , og det ligger 4 km sydøst for centrum Dubai .
Bygningen er nu en ny stor lufthavn i kystbyen Jebel Ali, 35 km sydvest for downtown Dubai –
Al Maktoum International Airport. Dette er planlagt afsluttet i 2017.

Prøv vores brugervenlige søgemaskine og få overraskende lave priser på bilen i De Forenede Arabiske Emirater.

Dansk