Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Abu Dhabi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Abu Dhabi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Abu Dhabi miniguide

Billeje Abu Dhabi
Biludlejning Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstad og næststørste by i De Forenede Arabiske Emirater, der grænser Saudi Arabien mod vest. Byen er også hovedstad for en af de syv emirater i landet, Abu Dhabi, som er det største emirat i landet. Abu Dhabi grænser overfor Den Arabiske Golf og ligger på nordsiden af landet, hvor jorden begynder at blive til et punkt. Befolkningen i byen blev omkring 860 000 i 2006.

Abu Dhabi er anset for at være verdens rigeste by og 26. dyreste by i verden, som skyldes blandt andet, olieselskaber og turisme. Byen grænser med flere forlystelsesparker og zoologiske haver som Hili Fun City og Al Ain Zoo. En af verdens smukkeste moskéer Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan moskeen skal besøges, og arrangeret ture for flere dage om ugen.

Abu Dhabi International Airport ligger cirka 30 miles fra centrum. Lufthavnen er den næststørste i landet med ni millioner passagerer i 2008.