Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Abu Dhabi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Abu Dhabi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Abu Dhabi miniguide

Billeje Abu Dhabi

Biludlejning Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstad og næststørste by i De Forenede Arabiske Emirater, der grænser Saudi Arabien mod vest. Byen er også hovedstad for en af de syv emirater i landet, Abu Dhabi, som er det største emirat i landet. Abu Dhabi grænser overfor Den Arabiske Golf og ligger på nordsiden af landet, hvor jorden begynder at blive til et punkt. Befolkningen i byen blev omkring 860 000 i 2006.

Abu Dhabi er anset for at være verdens rigeste by og 26. dyreste by i verden, som skyldes blandt andet, olieselskaber og turisme. Byen grænser med flere forlystelsesparker og zoologiske haver som Hili Fun City og Al Ain Zoo. En af verdens smukkeste moskéer Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan moskeen skal besøges, og arrangeret ture for flere dage om ugen.

Abu Dhabi International Airport ligger cirka 30 miles fra centrum. Lufthavnen er den næststørste i landet med ni millioner passagerer i 2008.

Dansk