Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Abu Dhabi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Abu Dhabi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Abu Dhabi Lufthavn miniguide

Abu Dhabi Lufthavn

Biludlejning Abu Dhabi Lufthavn

Abu Dhabi International Airport ligger 32 km øst for Abu Dhabi .Der er en bus mellem lufthavnen og Abu Dhabi hver time. Flyselskab Etihad Airways tilbyder gratis transport til sine passagerer. Ud over flere lokale bilproducenter er Budget, Europcar og Hertz repræsenteret i lufthavnen.

I 2008 besøger 9.026.000 passagerer i lufthavnen. Det fungerer som en base for flere flyselskaber, herunder Abu Dhabi Luftfart og Etihad Airways. Lufthavnen har tre terminaler og kvart terminal til at åbne i 2012.

Abu Dhabi Lufthavn har fremragende shoppingmuligheder og en bred vifte af eksklusive afgiftsfrie varer. Der er også et godt udvalg af caféer og restauranter, pengeautomater, apoteker og sundhedspleje. Abu Dhabi Airport Hotel ligger ved Terminal 1 Hotellet har et forretningscenter.

Dansk