Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Abu Dhabi Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Abu Dhabi Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Abu Dhabi Lufthavn miniguide

Abu Dhabi Lufthavn
Biludlejning Abu Dhabi Lufthavn

Abu Dhabi International Airport ligger 32 km øst for Abu Dhabi .Der er en bus mellem lufthavnen og Abu Dhabi hver time. Flyselskab Etihad Airways tilbyder gratis transport til sine passagerer. Ud over flere lokale bilproducenter er Budget, Europcar og Hertz repræsenteret i lufthavnen.

I 2008 besøger 9.026.000 passagerer i lufthavnen. Det fungerer som en base for flere flyselskaber, herunder Abu Dhabi Luftfart og Etihad Airways. Lufthavnen har tre terminaler og kvart terminal til at åbne i 2012.

Abu Dhabi Lufthavn har fremragende shoppingmuligheder og en bred vifte af eksklusive afgiftsfrie varer. Der er også et godt udvalg af caféer og restauranter, pengeautomater, apoteker og sundhedspleje. Abu Dhabi Airport Hotel ligger ved Terminal 1 Hotellet har et forretningscenter.