Biludlejning Saudi Arabien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saudi Arabien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saudi Arabien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saudi Arabien miniguide

Billeje Saudi Arabien
Biludlejning Saudi Arabien

Saudi-Arabien (omkring 24 millioner indbyggere i 2007) ligger i det vestlige Asien, især i den arabiske halvø. Landet er omgivet af Kuwait, Irak og Jordan i nord / nordvest – og til Yemen, Oman og De Forenede Arabiske Emirater i syd / sydøst.I den østlige del – ved den Persiske Golf, hvor Saudi-Arabien har en lang kystlinje – landet har også en fælles grænse med “Little stater” Qatar og Bahrain. Landets længste kystlinje findes langs Det Røde Hav i vest.

En stor højslette udvider hele dens længde – og det Røde Hav. Der er både høje bjerge (især i den sydvestlige del) og store områder af sandede ørken. Den højeste top, Jabal Sawda, er 3.133 m. Mod den Persiske Golf, landskabet for nogle domineret af mose og salt områder.

Klimaet i Saudi-Arabien er overvejende tør og varm, men i det indre kan være udsving mellem dag og nat temperaturer blive meget stor. Landet er fattigt på nedbør. Men i perioden fra november til januar regner det stort set ikke.

Saudi-Arabiens største attraktioner er knyttet til byerne Mekka og Medina, der i islamisk tradition opfattes som helligt.I Mekka er der også den hellige Kaaba sten. Ellers hovedstaden Riyadh, der er forholdsvis midt i landet, Saudi-Arabiens største by (ca. 3,5 millioner indbyggere).Den næsten lige Jeddah (omkring 3,4 millioner indbyggere) er placeret på Det Røde Hav, og er landets vigtigste havneby.

De to travleste lufthavne er King Khalid International Airport i Riyadh og King Abdul Aziz International Airport i Jeddah.