Biludlejning Saudi Arabien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saudi Arabien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saudi Arabien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saudi Arabien miniguide

Billeje Saudi Arabien

Biludlejning Saudi Arabien

Saudi-Arabien (omkring 24 millioner indbyggere i 2007) ligger i det vestlige Asien, især i den arabiske halvø. Landet er omgivet af Kuwait, Irak og Jordan i nord / nordvest – og til Yemen, Oman og De Forenede Arabiske Emirater i syd / sydøst.I den østlige del – ved den Persiske Golf, hvor Saudi-Arabien har en lang kystlinje – landet har også en fælles grænse med “Little stater” Qatar og Bahrain. Landets længste kystlinje findes langs Det Røde Hav i vest.

En stor højslette udvider hele dens længde – og det Røde Hav. Der er både høje bjerge (især i den sydvestlige del) og store områder af sandede ørken. Den højeste top, Jabal Sawda, er 3.133 m. Mod den Persiske Golf, landskabet for nogle domineret af mose og salt områder.

Klimaet i Saudi-Arabien er overvejende tør og varm, men i det indre kan være udsving mellem dag og nat temperaturer blive meget stor. Landet er fattigt på nedbør. Men i perioden fra november til januar regner det stort set ikke.

Saudi-Arabiens største attraktioner er knyttet til byerne Mekka og Medina , der i islamisk tradition opfattes som helligt.I Mekka er der også den hellige Kaaba sten. Ellers hovedstaden Riyadh , der er forholdsvis midt i landet, Saudi-Arabiens største by (ca. 3,5 millioner indbyggere).Den næsten lige Jeddah (omkring 3,4 millioner indbyggere) er placeret på Det Røde Hav, og er landets vigtigste havneby.

De to travleste lufthavne er King Khalid International Airport i Riyadh og King Abdul Aziz International Airport i Jeddah.

Dansk