Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Riyadh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riyadh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riyadh Lufthavn miniguide

Billeje Riyadh Lufthavn

Biludlejning Riyadh Lufthavn

Riyadh King Khaled International Airport (RUH) ligger 35 km nord for Riyadh .Taxi er den eneste måde at komme fra lufthavnen og Riyadh lufthavnen, og skal bestilles i forvejen. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis og Budget. Kvinder er ikke tilladt at køre i Saudi-Arabien.

Det anslås, at omkring 32.138.000 passagerer vil besøge Riyadh Lufthavn i 2010. De vigtigste base for Saudi Arabienn Airlines, der tjener omkring 40 destinationer verden over, såvel som virksomheder Nas Air og Sama. Fra august 1990 til maj 1991 lufthavnen var under kontrol af U. S. Air Force, som brugte det i Golfkrigen.Lufthavnen er en alternativ landing base for NASA’s Space Shuttle. Riyadh Lufthavn har et godt udvalg af restauranter, caféer, barer og butikker. Andre faciliteter i lufthavnen, en bank, posthus, en moske og førstehjælp. Sahara Airport Hotel er beliggende i lufthavnen har en business center.

Dansk