Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Riyadh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riyadh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riyadh Lufthavn miniguide

Billeje Riyadh Lufthavn
Biludlejning Riyadh Lufthavn

Riyadh King Khaled International Airport (RUH) ligger 35 km nord for Riyadh .Taxi er den eneste måde at komme fra lufthavnen og Riyadh lufthavnen, og skal bestilles i forvejen. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis og Budget. Kvinder er ikke tilladt at køre i Saudi-Arabien.

Det anslås, at omkring 32.138.000 passagerer vil besøge Riyadh Lufthavn i 2010. De vigtigste base for Saudi Arabienn Airlines, der tjener omkring 40 destinationer verden over, såvel som virksomheder Nas Air og Sama. Fra august 1990 til maj 1991 lufthavnen var under kontrol af U. S. Air Force, som brugte det i Golfkrigen.Lufthavnen er en alternativ landing base for NASA’s Space Shuttle. Riyadh Lufthavn har et godt udvalg af restauranter, caféer, barer og butikker. Andre faciliteter i lufthavnen, en bank, posthus, en moske og førstehjælp. Sahara Airport Hotel er beliggende i lufthavnen har en business center.