Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Riyadh

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riyadh inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riyadh miniguide

Billeje Riyadh
Biludlejning Riyadh

Riyadh, hovedstaden i Saudi-Arabien, er en by med en befolkning på omkring 4.800 tusind (2009).Det ligger på en højslette i midten af Den Arabiske Halvø – i regionen Najd. I 1960 var befolkningen 150.000 mennesker i byen som folk stigning i de sidste 50 år har været formidabel.

Den voldsomme ekspansion er indlysende i bybilledet, hvor de store bygninger er præget af moderne arkitektur dominerer. Blandt disse er Saudi-Arabien er to højeste skyskrabere: de 302 meter høje Kongerige Centre (Al Mamlaka), såsom omfatter lejligheder, hoteller og et indkøbscenter med over 160 butikker – og 267-meter høje Al Faisaliyah Center. Førstnævnte blev bygget i 2002, sidstnævnte i 2000. En endnu højere bygning er under opførelse og forventes afsluttet i løbet af 2010.

Tidligere var det 170 meter høje tv-tårn (med en udkig på toppen) byens højeste bygninger. Det blev bygget i slutningen af 1970’s.

Men der er også ældre arkitektur, primært i den gamle bymidte. Bedst kendt er Al Masmak, som er en kombination af slot og fæstning, bygget i sandsten omkring 1865.Den er nu en del af en gruppe af renoveret bygning, der går under fællesbetegnelsen sigt King Abd al-Aziz’s historiske centrum.

Saudi-Arabiens største lufthavn – King Khalid International Airport – ligger 35 km nord for Riyadh.