Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Riyadh

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Riyadh inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Riyadh miniguide

Billeje Riyadh

Biludlejning Riyadh

Riyadh, hovedstaden i Saudi-Arabien , er en by med en befolkning på omkring 4.800 tusind (2009).Det ligger på en højslette i midten af Den Arabiske Halvø – i regionen Najd. I 1960 var befolkningen 150.000 mennesker i byen som folk stigning i de sidste 50 år har været formidabel.

Den voldsomme ekspansion er indlysende i bybilledet, hvor de store bygninger er præget af moderne arkitektur dominerer. Blandt disse er Saudi-Arabien er to højeste skyskrabere: de 302 meter høje Kongerige Centre (Al Mamlaka), såsom omfatter lejligheder, hoteller og et indkøbscenter med over 160 butikker – og 267-meter høje Al Faisaliyah Center. Førstnævnte blev bygget i 2002, sidstnævnte i 2000. En endnu højere bygning er under opførelse og forventes afsluttet i løbet af 2010.

Tidligere var det 170 meter høje tv-tårn (med en udkig på toppen) byens højeste bygninger. Det blev bygget i slutningen af 1970’s.

Men der er også ældre arkitektur, primært i den gamle bymidte. Bedst kendt er Al Masmak, som er en kombination af slot og fæstning, bygget i sandsten omkring 1865.Den er nu en del af en gruppe af renoveret bygning, der går under fællesbetegnelsen sigt King Abd al-Aziz’s historiske centrum.

Saudi-Arabiens største lufthavn – King Khalid International Airport – ligger 35 km nord for Riyadh.

Dansk