Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Medinah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Medinah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Medinah miniguide

Billeje Medinah

Biludlejning Medinah

Medina har en central placering i den vestlige del af Saudi-Arabien .Det er beliggende i en frodig oase omkring 180 km øst for Det Røde Hav og betyder “by af profeten.” I 622 e.Kr. Kr. Profeten Muhammad flygtede til Medina efter at være blevet bortvist fra Mekka ligger ca. 330 km syd for Medina. I dag har byen en befolkning på omkring 1,3 millioner (2007).

Medina er den anden helligste by i islam efter Mekka og profeten Muhammad er begravet her, hvilket betyder, at pilgrimme går til Mekka gøre besøge Medinah. Tomb af profeten og hans datter Fatima, profetens moské smukke Moské er den mest berømte bygning i byen. Der er mange religiøse steder i Medinah, at kun muslimer kan besøge, såsom Masjid Quba, der var den første moske, at Muhammad selv bidraget til at skabe.

Prince Mohammad Bin Abdul Aziz International Airport er den fjerde travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 15 km uden for Medinah.

Dansk