Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Medinah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Medinah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Medinah miniguide

Billeje Medinah
Biludlejning Medinah

Medina har en central placering i den vestlige del af Saudi-Arabien .Det er beliggende i en frodig oase omkring 180 km øst for Det Røde Hav og betyder “by af profeten.” I 622 e.Kr. Kr. Profeten Muhammad flygtede til Medina efter at være blevet bortvist fra Mekka ligger ca. 330 km syd for Medina. I dag har byen en befolkning på omkring 1,3 millioner (2007).

Medina er den anden helligste by i islam efter Mekka og profeten Muhammad er begravet her, hvilket betyder, at pilgrimme går til Mekka gøre besøge Medinah. Tomb af profeten og hans datter Fatima, profetens moské smukke Moské er den mest berømte bygning i byen. Der er mange religiøse steder i Medinah, at kun muslimer kan besøge, såsom Masjid Quba, der var den første moske, at Muhammad selv bidraget til at skabe.

Prince Mohammad Bin Abdul Aziz International Airport er den fjerde travleste lufthavn i landet og er beliggende ca. 15 km uden for Medinah.