Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ta’if

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ta’if inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ta’if miniguide

Billeje Ta’if

Biludlejning Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Ta’if er en by ned ca. 530.000 indbyggere i den vestlige del af Saudi-Arabien , 70 km sydøst for den hellige by Mekka.Ta’if, som er en bredde af 1880 meter, har eksisteret siden oldtiden.

Byen er vokset kraftigt i de senere år, og det er fokuseret på at lette øget turisme. Rekreative områder skal være særligt populære King Fahd haven nævnt. Den dækker et areal på 175.000 m2, som omfatter en kunstig sø, legeområder for børn, en smuk park og en moské. Lidt syd for centrum er også Al Rudaf Park, et fredet område, hvor der også findes en lille zoo.

Af historiske seværdigheder er Abdullah ibn Abbas ‘grav den mest populære. Han var profet Muhammeds fætter. Gravene af to af Muhammads sønner, som begge døde i det lille barn alder, er bevaret. Endnu en historisk hukommelse, som kan knyttes til Muhammad, Wadi Mitna – et sted, hvor han gemte for sine fjender i år 619 e.Kr.Kr. I dag er der en lille moske der.

Dansk