Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ta’if

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ta’if inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ta’if miniguide

Billeje Ta’if
Biludlejning Ta’if – Foto: © Kelantan Jottings

Ta’if er en by ned ca. 530.000 indbyggere i den vestlige del af Saudi-Arabien, 70 km sydøst for den hellige by Mekka.Ta’if, som er en bredde af 1880 meter, har eksisteret siden oldtiden.

Byen er vokset kraftigt i de senere år, og det er fokuseret på at lette øget turisme. Rekreative områder skal være særligt populære King Fahd haven nævnt. Den dækker et areal på 175.000 m2, som omfatter en kunstig sø, legeområder for børn, en smuk park og en moské. Lidt syd for centrum er også Al Rudaf Park, et fredet område, hvor der også findes en lille zoo.

Af historiske seværdigheder er Abdullah ibn Abbas ‘grav den mest populære. Han var profet Muhammeds fætter. Gravene af to af Muhammads sønner, som begge døde i det lille barn alder, er bevaret. Endnu en historisk hukommelse, som kan knyttes til Muhammad, Wadi Mitna – et sted, hvor han gemte for sine fjender i år 619 e.Kr.Kr. I dag er der en lille moske der.