Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dammam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dammam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dammam miniguide

Billeje Dammam
Biludlejning Dammam

Dammam er en oljeby ligger på østkysten af Saudi-Arabien, der grænser op til Den Persiske Golf.Byen er hovedstad i Eastern Province er en region meget østlige del af landet. Eastern Province er den mest olierige region i verden, og Dammam begyndte at vokse fra en lille fiskerby til en by, da den blev opdaget olie i 1938. Havnen er en af de største i den Persiske Golf, og i dag bor ca 840 000 indbyggere i Dammam (2009).

Fra museer til Dammam tilbyde herunder National Museum om byen og landets historie og kultur. Derudover betaler de besøgende et besøg Dammam Heritage Centre, som huser en restaurant og Regional Museum for Arkæologi og Etnografi af historiske artefakter. Half Moon Bay Amusement Park og Al Hokair Fun Sø er et par af de mange store forlystelsesparker i Dammam, og der er også en delfin center og en zoologisk have.

King Fahd International Airport er verdens største lufthavn i området og ligger ca 20 km udenfor byen.