Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dammam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dammam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dammam miniguide

Billeje Dammam

Biludlejning Dammam

Dammam er en oljeby ligger på østkysten af Saudi-Arabien , der grænser op til Den Persiske Golf.Byen er hovedstad i Eastern Province er en region meget østlige del af landet. Eastern Province er den mest olierige region i verden, og Dammam begyndte at vokse fra en lille fiskerby til en by, da den blev opdaget olie i 1938. Havnen er en af de største i den Persiske Golf, og i dag bor ca 840 000 indbyggere i Dammam (2009).

Fra museer til Dammam tilbyde herunder National Museum om byen og landets historie og kultur. Derudover betaler de besøgende et besøg Dammam Heritage Centre, som huser en restaurant og Regional Museum for Arkæologi og Etnografi af historiske artefakter. Half Moon Bay Amusement Park og Al Hokair Fun Sø er et par af de mange store forlystelsesparker i Dammam, og der er også en delfin center og en zoologisk have.

King Fahd International Airport er verdens største lufthavn i området og ligger ca 20 km udenfor byen.

Dansk