Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jeddah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jeddah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jeddah miniguide

Billeje Jeddah

Biludlejning Jeddah

Jeddah er også kendt som Jiddah eller Juddah ligger på vestkysten af Saudi Arabien .Det grænser byen på Det Røde Hav og havnen er det vigtigste i landet. Havnen tjener også til islams hellige by Mekka, som ligger ca. 70 km øst for Jeddah. Byen er landets næststørste by og den industrielle og økonomiske centrum i landet.Befolkningen blev anslået til ca. 3.000.000 i 2008.

Der er mange fine strande og resorts i området, der er kendt for sin smukke koralrev. I centrum kan de besøgende tage fordel af de gode shoppingområder Tahliya Street og ikke mindst de berømte markeder i den gamle bydel i Al-Balad, hvor der er historiske bygninger og små, smalle gader. Naseef House er nu et museum og var engang hjemsted for en af Jeddah mest berømte business familier. King Fahd’s Fountain er verdens højeste springvand på over 300 meter, og Jungle Land er en all-round forlystelsespark.

King Abdul Aziz International Airport er ca. 20 km fra Jeddah.

Dansk