Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jeddah

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jeddah inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jeddah miniguide

Billeje Jeddah
Biludlejning Jeddah

Jeddah er også kendt som Jiddah eller Juddah ligger på vestkysten af Saudi Arabien .Det grænser byen på Det Røde Hav og havnen er det vigtigste i landet. Havnen tjener også til islams hellige by Mekka, som ligger ca. 70 km øst for Jeddah. Byen er landets næststørste by og den industrielle og økonomiske centrum i landet.Befolkningen blev anslået til ca. 3.000.000 i 2008.

Der er mange fine strande og resorts i området, der er kendt for sin smukke koralrev. I centrum kan de besøgende tage fordel af de gode shoppingområder Tahliya Street og ikke mindst de berømte markeder i den gamle bydel i Al-Balad, hvor der er historiske bygninger og små, smalle gader. Naseef House er nu et museum og var engang hjemsted for en af Jeddah mest berømte business familier. King Fahd’s Fountain er verdens højeste springvand på over 300 meter, og Jungle Land er en all-round forlystelsespark.

King Abdul Aziz International Airport er ca. 20 km fra Jeddah.