Biludlejning Jordan

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jordan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jordan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jordan miniguide

Billeje Jordan

Biludlejning Jordan

Det arabiske land Jordan i Mellemøsten / Vestasien har 6.300 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op Syrien , Irak,Israel og Vestbredden – samt Saudi-Arabien .Jordan har en kystlinje langs Det Døde Hav og Den Botniske Aqaba (som fører i Det Røde Hav). Landskabet i Jordan er i høj grad domineret af ørken, men landet har også en række af bjerge / bjergkæder. Mod vest ligger Jordan-floden. Landet er for det meste ørkenen-kontinentale klima med tørre, solrige dage og høje temperaturer hele året, men nordvest er middelhavsklima med varme somre og kølige, fugtige vintre.

Jordan er en spændende ferie med arabisk kultur, markeder og interessante seværdigheder. De mest populære turistattraktioner i landet skærer byen Petra i den sydlige del – som er opført på UNESCO’s World Heritage liste – og udflugter til Wadi Rum Desert Reserve i syd. Ellers turist byerne Aqaba-bugten, Tala Bay, som ligger på den sydlige spids af Det Røde Hav, året rundt destination – med de bedste muligheder for sol og badning.

Nordlige del af landet ligger hovedstaden Amman, der har 2 millioner indbyggere (2009). Amman er landets største by – og den politiske, kulturelle og kommercielle centrum.Amman er også en af de ældste byer i verden. Af turistattraktioner til gigant King Hussein Mosque er nævnt, og det romerske teater. Andre større byer i Jordan’s Zarqa, Irbid og Aqaba (Aqaba). De to største lufthavne i Jordans Queen Alia International Airport , som ligger 30 km syd for hovedstaden Amman, og kong Hussein International Airport, som ligger syd for landet – byen Aqaba.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer i Jordan.

Populære destinationer

Dansk