Biludlejning Jordan

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jordan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jordan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jordan miniguide

Billeje Jordan
Biludlejning Jordan

Det arabiske land Jordan i Mellemøsten / Vestasien har 6.300 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op Syrien, Irak,Israel og Vestbredden – samt Saudi-Arabien .Jordan har en kystlinje langs Det Døde Hav og Den Botniske Aqaba (som fører i Det Røde Hav). Landskabet i Jordan er i høj grad domineret af ørken, men landet har også en række af bjerge / bjergkæder. Mod vest ligger Jordan-floden. Landet er for det meste ørkenen-kontinentale klima med tørre, solrige dage og høje temperaturer hele året, men nordvest er middelhavsklima med varme somre og kølige, fugtige vintre.

Jordan er en spændende ferie med arabisk kultur, markeder og interessante seværdigheder. De mest populære turistattraktioner i landet skærer byen Petra i den sydlige del – som er opført på UNESCO’s World Heritage liste – og udflugter til Wadi Rum Desert Reserve i syd. Ellers turist byerne Aqaba-bugten, Tala Bay, som ligger på den sydlige spids af Det Røde Hav, året rundt destination – med de bedste muligheder for sol og badning.

Nordlige del af landet ligger hovedstaden Amman, der har 2 millioner indbyggere (2009). Amman er landets største by – og den politiske, kulturelle og kommercielle centrum.Amman er også en af de ældste byer i verden. Af turistattraktioner til gigant King Hussein Mosque er nævnt, og det romerske teater. Andre større byer i Jordan’s Zarqa, Irbid og Aqaba (Aqaba). De to største lufthavne i Jordans Queen Alia International Airport, som ligger 30 km syd for hovedstaden Amman, og kong Hussein International Airport, som ligger syd for landet – byen Aqaba.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og på de fleste større byer i Jordan.

Billeje destinationer