Biludlejning Israel

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Israel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Israel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Israel miniguide

Israel
Biludlejning Israel

Israel (7,2 millioner indbyggere i 2009) ligger i Mellemøsten, i den sydøstlige del af Middelhavet kyst. Landet er omgivet af Libanon i nord, Syrien og Jordan i øst og Egypten i sydvest.Israel også grænser for Vestbredden og Gaza-striben – der delvis administreres af Den Palæstinensiske Myndighed.

Israel er verdens eneste jødiske stat – men også liv arabiske muslimer, arabiske kristne, drusere og samaritanerne i landet, samt andre religiøse mindretal.

Landet har et varieret landskab med kystsletterne langs Middelhavet, bjergene og bakkerne i det indre, Jordan-dalen, Jordan-floden og Det Døde Hav (kendt for deres høje saltindhold) i øst og Negev ørkenen i syd.

Israel har for det meste et tempereret klima, med regnfulde periode mellem november og april. De kystnære byer Tel Aviv og Haifa i nord er klimaet ved Middelhavet med nedbør om vinteren.Sydlige områder har en tørretumbler klima. Eilat er Israels sydligste by og får 1 million besøgende årligt. Denne turistby beliggende på Akababugten, en arm af Det Røde Hav, er kendetegnet ved smukke sandstrande. Området er steppe klima – med høje temperaturer hele året rundt.

Hovedstaden i Jerusalem har 724.000 indbyggere (2009), beliggende i det historiske Judæa region.Jerusalem er også verdens mest kontroversielle by, og det har stor betydning for jødedom, kristendom og islam. Mange pilgrimme rejser her for at se sådan Den Hellige Grav, Golgata, Al-Aqsa moskeen, Klippemoskeen og Grædemuren.

Landets største lufthavn – Ben Gurion International Airport – beliggende lige ud til Tel Aviv.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de største byer i Jerusalem og Tel-Aviv .

Billeje destinationer