Biludlejning Israel

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Israel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Israel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Israel miniguide

Israel

Biludlejning Israel

Israel (7,2 millioner indbyggere i 2009) ligger i Mellemøsten, i den sydøstlige del af Middelhavet kyst. Landet er omgivet af Libanon i nord, Syrien og Jordan i øst og Egypten i sydvest.Israel også grænser for Vestbredden og Gaza-striben – der delvis administreres af Den Palæstinensiske Myndighed.

Israel er verdens eneste jødiske stat – men også liv arabiske muslimer, arabiske kristne, drusere og samaritanerne i landet, samt andre religiøse mindretal.

Landet har et varieret landskab med kystsletterne langs Middelhavet, bjergene og bakkerne i det indre, Jordan-dalen, Jordan-floden og Det Døde Hav (kendt for deres høje saltindhold) i øst og Negev ørkenen i syd.

Israel har for det meste et tempereret klima, med regnfulde periode mellem november og april. De kystnære byer Tel Aviv og Haifa i nord er klimaet ved Middelhavet med nedbør om vinteren.Sydlige områder har en tørretumbler klima. Eilat er Israels sydligste by og får 1 million besøgende årligt. Denne turistby beliggende på Akababugten, en arm af Det Røde Hav, er kendetegnet ved smukke sandstrande. Området er steppe klima – med høje temperaturer hele året rundt.

Hovedstaden i Jerusalem har 724.000 indbyggere (2009), beliggende i det historiske Judæa region.Jerusalem er også verdens mest kontroversielle by, og det har stor betydning for jødedom, kristendom og islam. Mange pilgrimme rejser her for at se sådan Den Hellige Grav, Golgata, Al-Aqsa moskeen, Klippemoskeen og Grædemuren.

Landets største lufthavn – Ben Gurion International Airport – beliggende lige ud til Tel Aviv.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de største byer i Jerusalem og Tel-Aviv .

Populære destinationer

Dansk