Biludlejning Egypten

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Egypten

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Egypten inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Egypten miniguide

Billeje Egypten

Biludlejning Egypten

Egypten er en arabisk republik beliggende i det nordøstlige Afrika – og dels i Sydvestasien (på grund af den geografiske placering af Sinai-halvøen). Egypten har 83 millioner indbyggere (2009) og grænser op til Libyen, Sudan, Gaza-striben og Israel .Landet har kystlinje mod Middelhavet i nord og det Røde Hav i øst. Floden Nilen, der betragtes som verdens længste, løber gennem Egypten.

Egypten har i vid udstrækning ørken landskab på både øst og vest for Nilen – som omfatter dele af Sahara ørkenen og den libyske ørken.Landet har også ørken klima, med varme, tørre somre og milde vintre.
Capital Cairo ligger nordøst i landet og har 16 millioner indbyggere (2009).Cairo er Afrikas største by – og centrum for læring, kultur og handel. Den vestlige del af byens offentlige bygninger og moderne arkitektur, mens der på østsiden er flere seværdigheder – herunder de gamle moskeer.

Tæt Cairo du kan besøge den verdensberømte Giza pyramide kompleks, med en Sphinx, store pyramide i Giza og Khafrepyramiden.

Andre vigtige byer i Egypten er Alexandria , Luxor, Sharm el Sheik , Port Said, Suez og Asyut. Sharm el Sheikh er placeret på Røde Hav – specielt på den sydlige spids af Sinai-halvøen – og er et populært badested for turister.Her er indbydende sandstrande, krystalklart vand og luksus hoteller.

Landets travleste lufthavn er Cairo International Airport, der ligger 22 km nordøst for hovedstaden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af biludlejning i Egypten fra budget biler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere.

Dansk