Biludlejning Egypten

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Egypten

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Egypten inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Egypten miniguide

Billeje Egypten
Biludlejning Egypten

Egypten er en arabisk republik beliggende i det nordøstlige Afrika – og dels i Sydvestasien (på grund af den geografiske placering af Sinai-halvøen). Egypten har 83 millioner indbyggere (2009) og grænser op til Libyen, Sudan, Gaza-striben og Israel .Landet har kystlinje mod Middelhavet i nord og det Røde Hav i øst. Floden Nilen, der betragtes som verdens længste, løber gennem Egypten.

Egypten har i vid udstrækning ørken landskab på både øst og vest for Nilen – som omfatter dele af Sahara ørkenen og den libyske ørken.Landet har også ørken klima, med varme, tørre somre og milde vintre.
Capital Cairo ligger nordøst i landet og har 16 millioner indbyggere (2009).Cairo er Afrikas største by – og centrum for læring, kultur og handel. Den vestlige del af byens offentlige bygninger og moderne arkitektur, mens der på østsiden er flere seværdigheder – herunder de gamle moskeer.

Tæt Cairo du kan besøge den verdensberømte Giza pyramide kompleks, med en Sphinx, store pyramide i Giza og Khafrepyramiden.

Andre vigtige byer i Egypten er Alexandria, Luxor, Sharm el Sheik, Port Said, Suez og Asyut. Sharm el Sheikh er placeret på Røde Hav – specielt på den sydlige spids af Sinai-halvøen – og er et populært badested for turister.Her er indbydende sandstrande, krystalklart vand og luksus hoteller.

Landets travleste lufthavn er Cairo International Airport, der ligger 22 km nordøst for hovedstaden.

Vi tilbyder et bredt udvalg af biludlejning i Egypten fra budget biler til luksusbiler, cabriolet og 4-hjulstrekkere.