Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cairo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cairo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cairo miniguide

Billeje Cairo

Biludlejning Cairo

Cairo er hovedstaden i Egypten , som er beliggende i det nordøstlige hjørne af det afrikanske kontinent.Cairo er den største by i Nordafrika og Mellemøsten, og dets befolkning anslås til næsten 7.800 tusind (2007). Cairo ligger i nordøst, i nærheden af Nilen er en af verdens længste floder. Byen anses for at være en stor kulturel centrum.

Hvis du er interesseret i historie, Cairo er det sted at gå. Cairo blev grundlagt i 900’s, men historien går endnu længere tilbage i tiden. Den mest berømte pyramider i verden, pyramiderne i Giza og byen er over 4000 år gammel. Også den berømte Sphinx er beliggende i Giza, som ligger vest for Cairo. I Cairos gamle bydel med sine smalle gader og smukke bygninger, en berømt attraktion, som bydelen islamiske Cairo er.

Cairo International Airport er den travleste lufthavn i Egypten og den anden travleste i Afrika. Lufthavnen er beliggende ca. 15 km uden for byen.

Dansk