Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cairo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cairo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cairo miniguide

Billeje Cairo
Biludlejning Cairo

Cairo er hovedstaden i Egypten, som er beliggende i det nordøstlige hjørne af det afrikanske kontinent.Cairo er den største by i Nordafrika og Mellemøsten, og dets befolkning anslås til næsten 7.800 tusind (2007). Cairo ligger i nordøst, i nærheden af Nilen er en af verdens længste floder. Byen anses for at være en stor kulturel centrum.

Hvis du er interesseret i historie, Cairo er det sted at gå. Cairo blev grundlagt i 900’s, men historien går endnu længere tilbage i tiden. Den mest berømte pyramider i verden, pyramiderne i Giza og byen er over 4000 år gammel. Også den berømte Sphinx er beliggende i Giza, som ligger vest for Cairo. I Cairos gamle bydel med sine smalle gader og smukke bygninger, en berømt attraktion, som bydelen islamiske Cairo er.

Cairo International Airport er den travleste lufthavn i Egypten og den anden travleste i Afrika. Lufthavnen er beliggende ca. 15 km uden for byen.