Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sharm El Sheikh

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharm El Sheikhh inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharm El Sheikhh miniguide

Billeje Sharm El Sheikhh

Biludlejning Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh blev bygget af israelerne i 1967, da de tog området i Seksdageskrigen. Byen ligger helt i den sydlige del af Sinai-halvøen, der ligger øst for Egypten og vest for Israel, Jordan og Saudi-Arabien .Sydspidsen af halvøen, der fører ud i Det Røde Hav. Suez-kanalen er placeret på halvøens vestlige side, mens Akababugten er beliggende på den østlige side. Befolkningen i byen blev målt til 12 000 i 2009.

Byen er en af de mest berømte og besøgte turiststeder i området, og mange europæere rejser her på grund af klimaet og den smukke Røde Hav. Snorkling og dykning er især populær på grund af den tropiske fisk og
koralrev, og der er også muligheder for andre vandaktiviteter. Besøgende kan vælge mellem store, eksklusive hoteller eller mindre og mere overkommelige. Mange af de største hoteller i turistområder frister med attraktioner, herunder pool, casino, restauranter og butikker.

Det tager cirka 20 minutters kørsel fra byen Sharm el-Sheikh internationale lufthavn .Dette er den anden travleste lufthavn i Egypten, efter Cairo.

Dansk