Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sharm El Sheikh

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharm El Sheikhh inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharm El Sheikhh miniguide

Billeje Sharm El Sheikhh
Biludlejning Sharm El Sheikhh

Sharm el-Sheikh blev bygget af israelerne i 1967, da de tog området i Seksdageskrigen. Byen ligger helt i den sydlige del af Sinai-halvøen, der ligger øst for Egypten og vest for Israel, Jordan og Saudi-Arabien .Sydspidsen af halvøen, der fører ud i Det Røde Hav. Suez-kanalen er placeret på halvøens vestlige side, mens Akababugten er beliggende på den østlige side. Befolkningen i byen blev målt til 12 000 i 2009.

Byen er en af de mest berømte og besøgte turiststeder i området, og mange europæere rejser her på grund af klimaet og den smukke Røde Hav. Snorkling og dykning er især populær på grund af den tropiske fisk og
koralrev, og der er også muligheder for andre vandaktiviteter. Besøgende kan vælge mellem store, eksklusive hoteller eller mindre og mere overkommelige. Mange af de største hoteller i turistområder frister med attraktioner, herunder pool, casino, restauranter og butikker.

Det tager cirka 20 minutters kørsel fra byen Sharm el-Sheikh internationale lufthavn .Dette er den anden travleste lufthavn i Egypten, efter Cairo.