Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sharm El Sheikh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharm El Sheikh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharm El Sheikh Lufthavn miniguide

Billeje Sharm El Sheikh Lufthavn
Biludlejning Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm El Sheikh Airport (SSH), også kendt som Ophir International Airport ligger 20 minutters kørsel fra centrum af Sharm El Sheikh .Der er minibusser fra lufthavnen og lufthavnen kører væk, når busserne er fyldt op. Udbuddet er Thrifty biludlejning, Avis, Morgana Trade Center, Noam Bay og Budget.

Sharm El Sheikh Lufthavn er den næststørste lufthavn i Egypten med 7.430.940 passagerer i 2009. Det blev åbnet i 1968 og blev oprindelig brugt som base for det israelske luftvåben. I 2007 nye en Terminal 2 åbnet, og i 2012, en terminal 3 for færdiggørelse. Det er tjent med mange lavprisselskaber som Ryanair og Easyjet flyver til byer i hele Europa.

Der er flere butikker i lufthavnen, herunder skatte-og en butik, der sælger smykker og ædelstene. Udvælgelsen af caféer, barer, restauranter er også gode. Lufthavnen har en bank, men ingen hotel.