Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sharm El Sheikh Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sharm El Sheikh Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sharm El Sheikh Lufthavn miniguide

Billeje Sharm El Sheikh Lufthavn

Biludlejning Sharm El Sheikh Lufthavn

Sharm El Sheikh Airport (SSH), også kendt som Ophir International Airport ligger 20 minutters kørsel fra centrum af Sharm El Sheikh .Der er minibusser fra lufthavnen og lufthavnen kører væk, når busserne er fyldt op. Udbuddet er Thrifty biludlejning, Avis, Morgana Trade Center, Noam Bay og Budget.

Sharm El Sheikh Lufthavn er den næststørste lufthavn i Egypten med 7.430.940 passagerer i 2009. Det blev åbnet i 1968 og blev oprindelig brugt som base for det israelske luftvåben. I 2007 nye en Terminal 2 åbnet, og i 2012, en terminal 3 for færdiggørelse. Det er tjent med mange lavprisselskaber som Ryanair og Easyjet flyver til byer i hele Europa.

Der er flere butikker i lufthavnen, herunder skatte-og en butik, der sælger smykker og ædelstene. Udvælgelsen af caféer, barer, restauranter er også gode. Lufthavnen har en bank, men ingen hotel.

Dansk