Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hurghada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hurghada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hurghada miniguide

Billeje Hurghada
Biludlejning Hurghada

Hurghada er en ferieby beliggende øst for Egypten grænser Det Røde Hav’s vestlige bred.Det er lige så langt fra Cairo, da det er på grænsen mellem Egypten og Sudan. I 2008 befolkningen var ca. 95 000, men det er kun i det sidste år, at byen er vokset. Tidligere var dette en lille fiskerby, men bor nu i Hurghada turisme.

Det Røde Hav har en dejlig, varm temperatur, hvilket gør det beboelig for de mange eksotiske fisk. Også der er flere koralrev, og både amatører og professionelle rejse her for at snorkle og dykke, er der hovedbeskjeftigelsen i byen. Desuden er der muligheder for windsurfing, fiskeri og solbadning på det indbydende strand. Hurghada er kendt for nattelivet, og der er mange barer og klubber at vælge imellem. Mange af de større hoteller har privat strand områder, zoologiske haver og pool.

Hurghada International Airport har flyvninger til både Europa og på hjemmemarkedet. Lufthavnen ligger ca 5 km udenfor byens centrum.