Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hurghada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hurghada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hurghada miniguide

Billeje Hurghada

Biludlejning Hurghada

Hurghada er en ferieby beliggende øst for Egypten grænser Det Røde Hav’s vestlige bred.Det er lige så langt fra Cairo, da det er på grænsen mellem Egypten og Sudan. I 2008 befolkningen var ca. 95 000, men det er kun i det sidste år, at byen er vokset. Tidligere var dette en lille fiskerby, men bor nu i Hurghada turisme.

Det Røde Hav har en dejlig, varm temperatur, hvilket gør det beboelig for de mange eksotiske fisk. Også der er flere koralrev, og både amatører og professionelle rejse her for at snorkle og dykke, er der hovedbeskjeftigelsen i byen. Desuden er der muligheder for windsurfing, fiskeri og solbadning på det indbydende strand. Hurghada er kendt for nattelivet, og der er mange barer og klubber at vælge imellem. Mange af de større hoteller har privat strand områder, zoologiske haver og pool.

Hurghada International Airport har flyvninger til både Europa og på hjemmemarkedet. Lufthavnen ligger ca 5 km udenfor byens centrum.

Dansk