Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alexandria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alexandria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alexandria miniguide

Billeje Alexandria
Biludlejning Alexandria

Alexandria er den næststørste by i Egypten er beliggende i langt mod nord.Beliggende på Nilen udledning i Middelhavet og landets største og vigtigste havn, er i dag den vestlige havnen. Der er omkring 225 km til hovedstaden Cairo i sydøst.Alexandria blev grundlagt af Alexander den Store i 331 f.Kr. Kr. og var en af verdens mest kraftfulde og mest smukke byer i antikken. I 2007 lå befolkning på næsten 4 000 000.

Alexandria er en blanding af gammelt og nyt, men de fleste af de storslåede ruiner af Alexandria er beliggende i eller under vandet. Arkæologiske udgravninger har fundet sted i den gamle østlige havnen, og det konstateres blandt andet, Sphinx og tempel ruiner. Resterne af, hvad vi synes er Lighthouse, er blevet fundet og var et af verdens syv vidundere. De gamle bibliotek i Alexandria blev genopbygget i begyndelsen af 2000’s.

Alexandria International Airport også kendt som El Nouzha Airport ligger ca. 7 km uden for byen.