Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alexandria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alexandria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alexandria miniguide

Billeje Alexandria

Biludlejning Alexandria

Alexandria er den næststørste by i Egypten er beliggende i langt mod nord.Beliggende på Nilen udledning i Middelhavet og landets største og vigtigste havn, er i dag den vestlige havnen. Der er omkring 225 km til hovedstaden Cairo i sydøst.Alexandria blev grundlagt af Alexander den Store i 331 f.Kr. Kr. og var en af verdens mest kraftfulde og mest smukke byer i antikken. I 2007 lå befolkning på næsten 4 000 000.

Alexandria er en blanding af gammelt og nyt, men de fleste af de storslåede ruiner af Alexandria er beliggende i eller under vandet. Arkæologiske udgravninger har fundet sted i den gamle østlige havnen, og det konstateres blandt andet, Sphinx og tempel ruiner. Resterne af, hvad vi synes er Lighthouse, er blevet fundet og var et af verdens syv vidundere. De gamle bibliotek i Alexandria blev genopbygget i begyndelsen af 2000’s.

Alexandria International Airport også kendt som El Nouzha Airport ligger ca. 7 km uden for byen.

Dansk