Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Jerusalem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jerusalem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jerusalem miniguide

Billeje Jerusalem
Biludlejning Jerusalem

Jerusalem er en by, der ligger i en højde mellem 550 og 850 meter over havets overflade. Det er beliggende mellem den israelske kyst og Jordan depression. Jerusalem er Israels uofficielle hovedstad, og har omkring.710.000 indbyggere. Jerusalem også en vedlagt del, som ligger på Vestbredden i Palæstina.

Jerusalem er rig på historie og er kendt for at være centrum for tre af verdens største religioner: jødedom, islam og kristendom. Det er et mekka for historie og kultur entusiaster. Den gamle bydel stammer fra før 4000 f.Kr. Kr. Omgivet af en 12 meter høj mur. Inden for muren er kendt som Klippemoskeen mindesmærker fra 691, som blev bygget af en arabisk erobring. Andre bemærkelsesværdige monumenter omfatter grædemuren, den Tempelpladsen, og al-Aqsa-moskeen. Holy Anna kirke fra korsfarernes periode er i Det Fjerne Østen til væggen. Jerusalem har flere museer, en Holocaust Museum, og et museum med arkæologiske samlinger, hvor den berømte Dødehavsrullerne er på skærmen.

Ben Gurion International Airport er ca. 42 km uden for centrum.