Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Jerusalem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Jerusalem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Jerusalem miniguide

Billeje Jerusalem

Biludlejning Jerusalem

Jerusalem er en by, der ligger i en højde mellem 550 og 850 meter over havets overflade. Det er beliggende mellem den israelske kyst og Jordan depression. Jerusalem er Israels uofficielle hovedstad, og har omkring.710.000 indbyggere. Jerusalem også en vedlagt del, som ligger på Vestbredden i Palæstina.

Jerusalem er rig på historie og er kendt for at være centrum for tre af verdens største religioner: jødedom, islam og kristendom. Det er et mekka for historie og kultur entusiaster. Den gamle bydel stammer fra før 4000 f.Kr. Kr. Omgivet af en 12 meter høj mur. Inden for muren er kendt som Klippemoskeen mindesmærker fra 691, som blev bygget af en arabisk erobring. Andre bemærkelsesværdige monumenter omfatter grædemuren, den Tempelpladsen, og al-Aqsa-moskeen. Holy Anna kirke fra korsfarernes periode er i Det Fjerne Østen til væggen. Jerusalem har flere museer, en Holocaust Museum, og et museum med arkæologiske samlinger, hvor den berømte Dødehavsrullerne er på skærmen.

Ben Gurion International Airport er ca. 42 km uden for centrum.

Dansk