Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tel Aviv

Overvejer du at tilbringe din næste ferie i Tel Aviv, og er du bekymret for, om du kan finde en biludlejningsservice, der kan gøre dit besøg problemfrit og bekvemt? Du behøver ikke at bekymre dig, for der er flere biludlejningsfirmaer i byen. Faktisk er de fleste af disse udlejningsfirmaer beliggende i lufthavnen eller i nærheden, så det er nemt at leje en bil. Du kan også reservere en bil online via udlejningsfirmaernes hjemmesider. 

Guide til Tel Aviv

Billeje Tel Aviv

Biludlejning Tel Aviv

Tel Aviv er en af de mest livlige byer i Mellemøsten. Byen er døbt “Middelhavets cool hovedstad” af New York Times, og det er en stor by, som også er Israels økonomiske hovedstad. Den ligger ved middelhavskysten, ca. 60 km nordvest for Jerusalem. Tel Aviv blev etableret i 1909 som en forstad nord for den gamle by Jaffa, som er den ældste havn i verden. Byen Tel Aviv ligger i hjertet af Israels højteknologiske industri, kaldet Silicon Wadi. Derudover har Tel Aviv verdens største diamanthandelscenter. 

Med et anslået befolkningstal på over 4 millioner mennesker repræsenterer byen Tel Aviv over 40% af Israels samlede befolkning. I byen kan du nyde et utroligt og uendeligt natteliv og den kølige brise ved middelhavskysten. Tel Aviv har et middelhavsklima med tydelige vinter- og sommersæsoner. Den har også mindre udprægede mellemliggende sæsoner. Byens vejrforhold er fordelagtige og uden nogen naturlige farer. De lange somre i Tel Aviv er fugtige og varme uden nedbør. Den varmeste måned er august, som når en gennemsnitlig maksimumstemperatur på 30°C og en gennemsnitlig minimumstemperatur på 24°C. 

Derudover er temperaturer over 35°C sjældne på grund af havets afkølende virkning. Tel Avivs vintre er behagelige og kølige, og januar er den koldeste måned med en gennemsnitlig maksimumstemperatur på 18°C og en minimumstemperatur på 10°C. Snefald er ikke en almindelig forekomst i byen Tel Aviv. De fleste af Israels store virksomheders hovedkvarter ligger i Tel Aviv, og de fleste udenlandske ambassader er beliggende i byen. Byens hurtige vækst skyldes dens nærhed til den gamle by Jaffa (hvis middelhavshavn fungerede som en adgangsvej til Jerusalem). 

Tel Aviv har en masse smukke og attraktive steder, som du ikke må gå glip af. Byen har en lang række gallerier og museer, der er spredt rundt i byen – fra det verdensberømte Museum of Art til mindre museer som Bauhaus Museum og Museum of History of Tel Aviv-Yafo, der fortæller byens historie. Bydelen White City, der er optaget på UNESCOs Verdensnaturarvsliste, har en enorm samling af bygninger i Bauhaus-stil. Derudover finder du også interessante steder såsom den ultra-cool Sheinkin Street, Park Hayarkon, Neve Tzedek osv. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Tel Aviv har flere fantastiske steder, som du kan besøge. Du kan udforske alt, hvad byen har at byde på med din lejebil. Tag en tur til Lev Ha’Ir (betyder hjertet af byen på hebraisk). Området er kendt for fornøjelser både nat og dag. Det omfatter Rothschild Boulevard – en blanding af højteknologiske skyskrabere og de verdensberømte Bauhaus-bygninger. Den anslåede afstand til Ben Gurion International Airport er 25 km via rute 1 og 26,7 km via rute 4, som tager dig hhv. ca. 48 minutter og en time. 

Et andet interessant sted, du ikke bør gå glip af, når du udforsker Tel Aviv, er det gamle nord. Det gamle nord er tæt på Tel Avivs Yarkon Park og strande. Området har flere cafeer, modebutikker og kulturcentre. Den anslåede afstand fra lufthavnen til det gamle nord er 28,1 km via rute 1, og det tager cirka 47 minutter at komme dertil i din lejebil. Du kan også kigge forbi Onza Restaurant for at få det bedste tyrkiske mad. Den anslåede afstand fra lufthavnen til Onza er omkring 25,6 km via rute 1, og det tager 36 minutter at komme dertil i din lejebil. 

Derudover kan du udforske smukke og fantastiske strande i Tel Aviv. En af byens bedste strande, som du kan udforske, er Hatzuk Beach. Det er den eneste strand, der ikke er gratis for turister. Den anslåede afstand til Hatzuk Beach er 48,2 km via rute 5 og 6, og det tager 39 minutter at komme dertil i din lejebil. Det kan det dog tage længere tid, hvis man tager andre ruter som rute 4 og 1. Du kan også besøge steder som Meir Park, Bograshov Beach, Escape Game KGB, Tayelet, Jaffa Port osv. 

Lufthavn

Der var oprindeligt to hovedlufthavne i Tel Aviv. Ben Gurion International Airport (TLV) og Yafo Sde Dov Airport (SDV). Yafo Sde Dov Airport blev nedlagt for at bygge boligkvarterer i området. Ben Gurion International Airport er imidlertid stadigvæk aktiv. Lufthavnen omtales nogle gange som Tel Aviv International Airport. Det er den største og travleste internationale lufthavn i Israel, og den ligger 19 km sydøst for byen. Det er den største lufthavn for godstrafik og passagerer. 

Derudover har lufthavnen fire landingsbaner og fire terminalbygninger. Terminal tre bruges til udenrigsflyvninger, terminal et bruges til indenrigsflyvninger, mens terminal fire anvendes ved specielle begivenheder. Lufthavnen ligger på hovedvej 1, som er hovedvejen mellem Tel Aviv og Jerusalem. I 2017 håndterede lufthavnen 8.816.579 udenlandske passagerer og 404.961 indenlandske passagerer. Tel Aviv International Airport er en af de mest sikrede lufthavne i verden. 

Du finder også en stor samling af biludlejningsfirmaer i Tel Aviv International Airport. Blandt disse udlejningsfirmaer er Europcar, Hertz, Budget, Avis, Alamo, Cal Auto, Dollar og mange flere. Med disse biludlejningsfirmaer vil dit ophold i Tel Aviv være problemfrit og bekvemt. Du kan også vælge mellem en række forskellige biltyper som SUV, standard, estate, luksus, cabriolet, økonomi og flere andre. 

Trafik

Tel Aviv har et af de mest veludviklede vejnet i landet. Vejene i byen er i god stand. Derfor vil du kunne nyde din køretur, når du udforsker byen. Tel Aviv har også myldretid lige som andre byer over hele verden. Når du udforsker byen, skal du prøve at undgå Ayalon Highway (som er kendt som den længste parkeringsplads i hele verden) i myldretiden fra søndag til torsdag, normalt fra kl. 7 til 10 og fra kl. 15.30 til 18.30. 

Derudover er der også færdselsregler og reguleringer i Tel Aviv. For at leje en bil i Tel Aviv skal du for det første være fyldt 21 år. Derudover er hastighedsgrænsen i byområder 50 km/t og på motorveje 90 km/t. Undgå altid at køre for hurtigt for at undgå at overtræde byens færdselsregler. Der er også forskellige parkeringsmuligheder, du kan vælge imellem, bl.a. korttids- og langtidsparkering.

Dansk