Biludlejning Syrien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Syrien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Syrien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Syrien miniguide

Billeje Syrien
Biludlejning Syrien

Syrien (officielt: Den Arabiske Republik Syrien) i Mellemøsten og har 21.900 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Middelhavet og grænser op til lande Tyrkiet, Irak, Jordan, Libanon og Israel .

Syrien har et varieret landskab med ørkner, sletter og bjerge. De kystnære sletterne i det vestlige består af sand klitter. Landets største floder – Eufrat – er i øst. Det højeste bjerg er Mount Hermon – hvilket er 2814 meter over havets overflade, på grænsen mellem Syrien og Libanon .

Landet er for det meste en subtropisk klima, med varme, tørre somre og kølige vintre. Ikke desto mindre kystområder vestlige Middelhav klima og de østlige områder, ørken klima.

Hovedstaden i Damaskus er Syrien kulturelle og religiøse center, som ligger sydvest for landet.

Damaskus har 1.600 tusind indbyggere (2008), og er en af verdens ældste byer. De mest populære turistattraktioner her er den gamle bydel med sine smalle, krogede gader, mange basarer og flere kirker, mausoleum og moskeer. Det er opført på UNESCO’s World Heritage List. Andre større byer i Syrien: Aleppo, Homs, Ar-Raqqah, Hama, og Latakia.

Landets vigtigste lufthavn er Damaskus International Airport ligger 18 km øst for hovedstaden.

Bestil en udlejningsbil i Syrien og Damaskus for en lav pris gennem Billigerebiludlejning.dk. Bestiller en bil er nemt. Vælg destination af søgemaskinen, skrive i din alder, og klik på søg for at få øjeblikkelig priser for biludlejning.

Billeje destinationer