Biludlejning Syrien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Syrien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Syrien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Syrien miniguide

Billeje Syrien

Biludlejning Syrien

Syrien (officielt: Den Arabiske Republik Syrien) i Mellemøsten og har 21.900 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Middelhavet og grænser op til lande Tyrkiet , Irak, Jordan, Libanon og Israel .

Syrien har et varieret landskab med ørkner, sletter og bjerge. De kystnære sletterne i det vestlige består af sand klitter. Landets største floder – Eufrat – er i øst. Det højeste bjerg er Mount Hermon – hvilket er 2814 meter over havets overflade, på grænsen mellem Syrien og Libanon .

Landet er for det meste en subtropisk klima, med varme, tørre somre og kølige vintre. Ikke desto mindre kystområder vestlige Middelhav klima og de østlige områder, ørken klima.

Hovedstaden i Damaskus er Syrien kulturelle og religiøse center, som ligger sydvest for landet.

Damaskus har 1.600 tusind indbyggere (2008), og er en af verdens ældste byer. De mest populære turistattraktioner her er den gamle bydel med sine smalle, krogede gader, mange basarer og flere kirker, mausoleum og moskeer. Det er opført på UNESCO’s World Heritage List. Andre større byer i Syrien: Aleppo, Homs, Ar-Raqqah, Hama, og Latakia.

Landets vigtigste lufthavn er Damaskus International Airport ligger 18 km øst for hovedstaden.

Bestil en udlejningsbil i Syrien og Damaskus for en lav pris gennem Billigerebiludlejning.dk. Bestiller en bil er nemt. Vælg destination af søgemaskinen, skrive i din alder, og klik på søg for at få øjeblikkelig priser for biludlejning.

Populære destinationer

Dansk