Biludlejning Tyrkiet

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tyrkiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tyrkiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tyrkiet miniguide

Tyrkiet
Biludlejning Tyrkiet

Tyrkiet ligger på grænsen mellem Europa og Asien, og har 76.800 tusind indbyggere (2009). 97% af landet ligger i Asien – på den store halvø Anatolien (Lilleasien), og kun 3% af Tyrkiet ligger i Europa.

Landet har kystlinje mod Middelhavet i syd, Det Ægæiske Hav i vest og Sortehavet mod nord. Marmarahavet, der ligger nord, er forbundet med både Sortehavet og Det Ægæiske Hav. Tyrkiet grænser op til landene Grækenland, Bulgarien, Armenien, Aserbajdsjan, Georgien, Syrien, Iran og Irak.

Tyrkiets landskab består hovedsageligt af højland og bjergkæder. Det højeste punkt er Mount Ararat, som er 5137 m. Landet har et varieret klima. Kystområderne i syd og vest har typisk middelhavsklima med milde (ofte våde) vintre, og varme og tørre somre. Inland har en mere kontinentalt klima.

Hovedstaden i Ankara, landets næststørste by med 4,3 millioner indbyggere (2008).Ankara er
lidt nordvest for den centrale del af landet, og er et vigtigt økonomisk centrum for regionen.Esenboga International Airport er 28 km norøst for centrum.

Istanbul er landets største by med 11,3 millioner indbyggere.Andre større byer i Tyrkiet, Ízmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Konya og Antalya .

Antalya ligger på Middelhavskysten, og har stor charter turisme i løbet af sommeren. Havnebyen Alanya ved Middelhavet anses for at være en populær badeby for turister. Området kaldes “den tyrkiske riviera”.

Tyrkiet har omkring 15 internationale lufthavne. Ataturk International Airport er landets største internationale lufthavn. Det er beliggende 24 km vest for Istanbul centrum.

Husk, jo tidligere du bestille biludlejning i Tyrkiet, jo billigere bliver det. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket af lave priser på billeje i Tyrkiet. De mest populære destinationer forbilutleie i Tyrkiet Alanya, Antalya, Bodrum og Istanbul.