Biludlejning Tyrkiet

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tyrkiet

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tyrkiet inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tyrkiet miniguide

Tyrkiet

Biludlejning Tyrkiet

Tyrkiet ligger på grænsen mellem Europa og Asien, og har 76.800 tusind indbyggere (2009). 97% af landet ligger i Asien – på den store halvø Anatolien (Lilleasien), og kun 3% af Tyrkiet ligger i Europa.

Landet har kystlinje mod Middelhavet i syd, Det Ægæiske Hav i vest og Sortehavet mod nord. Marmarahavet, der ligger nord, er forbundet med både Sortehavet og Det Ægæiske Hav. Tyrkiet grænser op til landene Grækenland , Bulgarien , Armenien, Aserbajdsjan, Georgien, Syrien , Iran og Irak.

Tyrkiets landskab består hovedsageligt af højland og bjergkæder. Det højeste punkt er Mount Ararat, som er 5137 m. Landet har et varieret klima. Kystområderne i syd og vest har typisk middelhavsklima med milde (ofte våde) vintre, og varme og tørre somre. Inland har en mere kontinentalt klima.

Hovedstaden i Ankara , landets næststørste by med 4,3 millioner indbyggere (2008).Ankara er
lidt nordvest for den centrale del af landet, og er et vigtigt økonomisk centrum for regionen.Esenboga International Airport er 28 km norøst for centrum.

Istanbul er landets største by med 11,3 millioner indbyggere.Andre større byer i Tyrkiet, Ízmir, Bursa, Adana, Gaziantep , Konya og Antalya .

Antalya ligger på Middelhavskysten, og har stor charter turisme i løbet af sommeren. Havnebyen Alanya ved Middelhavet anses for at være en populær badeby for turister. Området kaldes “den tyrkiske riviera”.

Tyrkiet har omkring 15 internationale lufthavne. Ataturk International Airport er landets største internationale lufthavn. Det er beliggende 24 km vest for Istanbul centrum.

Husk, jo tidligere du bestille biludlejning i Tyrkiet, jo billigere bliver det. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket af lave priser på billeje i Tyrkiet. De mest populære destinationer forbilutleie i Tyrkiet Alanya, Antalya, Bodrum og Istanbul.

Dansk