Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Antalya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antalya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antalya miniguide

Billeje Antalya

Biludlejning Antalya

Antalya ligger i det sydvestlige Tyrkiet , og er hovedstad i provinsen Antalya.Byen ligger i spidsen for Den Botniske Antalya, som fører ind i Middelhavet og betragtes som den hovedstad i den tyrkiske riviera grund af sin placering. Befolkningen er ca. 750 tusind (2007), og Antalya blev grundlagt omkring 150 f.Kr. Kr. af Attalos II og er blevet kaldt Attaleia og Adalia.

Antalya er kendt for at være en udvej, angiveligt fører ind det reneste vand i Middelhavet. Old Town Kaleici er den mest populære del af byen og er præget af forskellige kulturer som romerske og byzantinske. Der er snoede gader og historiske seværdigheder såsom triumfbue Hadrian’s Gate fra den 1. århundrede e.Kr. Kr. Antalya Museum er en verdenskendt arkæologiske museum med en separat børns sektion, og Yivli Minare er en minaret fra 1200-tallet er en velkendt vartegn. Antalya Golden Orange Film Festival er Tyrkiets ældste filmfestival.

Antalya Lufthavn havde omkring 19 millioner passagerer i 2008 og er beliggende ca. 13 km væk.

Dansk