Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Antalya

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antalya inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antalya miniguide

Billeje Antalya
Biludlejning Antalya

Antalya ligger i det sydvestlige Tyrkiet , og er hovedstad i provinsen Antalya.Byen ligger i spidsen for Den Botniske Antalya, som fører ind i Middelhavet og betragtes som den hovedstad i den tyrkiske riviera grund af sin placering. Befolkningen er ca. 750 tusind (2007), og Antalya blev grundlagt omkring 150 f.Kr. Kr. af Attalos II og er blevet kaldt Attaleia og Adalia.

Antalya er kendt for at være en udvej, angiveligt fører ind det reneste vand i Middelhavet. Old Town Kaleici er den mest populære del af byen og er præget af forskellige kulturer som romerske og byzantinske. Der er snoede gader og historiske seværdigheder såsom triumfbue Hadrian’s Gate fra den 1. århundrede e.Kr. Kr. Antalya Museum er en verdenskendt arkæologiske museum med en separat børns sektion, og Yivli Minare er en minaret fra 1200-tallet er en velkendt vartegn. Antalya Golden Orange Film Festival er Tyrkiets ældste filmfestival.

Antalya Lufthavn havde omkring 19 millioner passagerer i 2008 og er beliggende ca. 13 km væk.