Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Antalya Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antalya Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antalya Lufthavn miniguide

Billeje Antalya Lufthavn

Biludlejning Antalya Lufthavn

Antalya lufthavn (AYT) er 13 km nordøst for Antalya .Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Antalya. Lufthavnen har et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, herunder budget, Flo, Hertz og Sixt er repræsenteret her.

Mere end 19 millioner passagerer besøgte Antalya Lufthavn i 2009 med en kapacitet på 35 millioner passagerer. Antalaya er et meget vigtigt charter destination for Europa, og drives af et utal af charter-og lavprisselskaber. De to terminaler er inden for gåafstand af hinanden, en for indenrigsflyvninger og den anden for internationale.

Antalya Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer en legeplads, babyrom, VIP lounge, pengeautomater og på posthuse. IC Hotel Airport ligger nær den terminal.

Dansk