Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Antalya Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antalya Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antalya Lufthavn miniguide

Billeje Antalya Lufthavn
Biludlejning Antalya Lufthavn

Antalya lufthavn (AYT) er 13 km nordøst for Antalya .Der er ingen offentlig transport mellem lufthavnen og Antalya. Lufthavnen har et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, herunder budget, Flo, Hertz og Sixt er repræsenteret her.

Mere end 19 millioner passagerer besøgte Antalya Lufthavn i 2009 med en kapacitet på 35 millioner passagerer. Antalaya er et meget vigtigt charter destination for Europa, og drives af et utal af charter-og lavprisselskaber. De to terminaler er inden for gåafstand af hinanden, en for indenrigsflyvninger og den anden for internationale.

Antalya Lufthavn har et godt udvalg af barer, caféer og restauranter og butikker. Andre faciliteter inkluderer en legeplads, babyrom, VIP lounge, pengeautomater og på posthuse. IC Hotel Airport ligger nær den terminal.