Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kayseri

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kayseri inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kayseri miniguide

Billeje Kayseri
Biludlejning Kayseri

Kayseri har en central beliggenhed i Tyrkiet og er hovedstad i provinsen Kayseri.Det er lidt over 300 km til hovedstaden Ankara, ligger i nordvest og næsten 300 km til Middelhavets kyst i syd.Kayseri er beliggende ved foden af den udslukte vulkan Erciyes, og i 2007 befolkningen skønnes at være næsten 600 000 Det sted, hvor byen har været beboet siden 3000 f.Kr.

På grund af sin lange historie, er der mange gamle bygninger at se i Kayseri, herunder en fæstning fra det 500-nummer, der findes i centrum. Byen kan prale af flere moskeer fra 1200-tallet, at Hunat Hatun Mosque og Haci Kilic moskeen. I Kayseri, er ligesom de fleste andre steder i Tyrkiet, basarer, eller souks, den mest berømte Bede Stone og Vezir Hani både til huse i historiske bygninger. Erciyes er fantastisk til vinter aktiviteter og er et populært skisportssted.

Erkilet International Airport er beliggende ca. 5 km nord for byen.