Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kayseri

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kayseri inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kayseri miniguide

Billeje Kayseri

Biludlejning Kayseri

Kayseri har en central beliggenhed i Tyrkiet og er hovedstad i provinsen Kayseri.Det er lidt over 300 km til hovedstaden Ankara , ligger i nordvest og næsten 300 km til Middelhavets kyst i syd.Kayseri er beliggende ved foden af den udslukte vulkan Erciyes, og i 2007 befolkningen skønnes at være næsten 600 000 Det sted, hvor byen har været beboet siden 3000 f.Kr.

På grund af sin lange historie, er der mange gamle bygninger at se i Kayseri, herunder en fæstning fra det 500-nummer, der findes i centrum. Byen kan prale af flere moskeer fra 1200-tallet, at Hunat Hatun Mosque og Haci Kilic moskeen. I Kayseri, er ligesom de fleste andre steder i Tyrkiet, basarer, eller souks, den mest berømte Bede Stone og Vezir Hani både til huse i historiske bygninger. Erciyes er fantastisk til vinter aktiviteter og er et populært skisportssted.

Erkilet International Airport er beliggende ca. 5 km nord for byen.

Dansk