Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ankara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ankara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ankara miniguide

Billeje Ankara
Biludlejning Ankara

Ankara er hovedstaden og den næststørste by i Tyrkiet efter Istanbul med en befolkning på ca 3.500 tusind (2008).Ankara tilhører provinsen af samme navn og er centralt beliggende vest for Tyrkiet. Det har tidligere været nævnt som Ancyra og Angora, og var et vigtigt centrum allerede i hittitten perioden fra ca. 1800 f. Kr. I 1 århundrede efter Kristi fødsel var Ankara af kapitalen i et romersk provins.

Der er flere historiske steder i Ankara, herunder ruinerne af et romersk bad, der blev bygget på 200’s AD Kr. og Temple of Augustus og Rom er et tempel fra ca. b. 20 årKr. Alaaddin Moské blev bygget i 1100-tallet, mens Kocatepe Mosque, som blev bygget mellem 1967 og 1987, er den største moské i byen. Der er mange parker i Ankara, som er udstyret med en temapark, pool eller svaner og en botanisk have.

Ankara Lufthavn, Esenboga International Airport ligger cirka 30 kilometer fra Ankara.