Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ankara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ankara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ankara miniguide

Billeje Ankara

Biludlejning Ankara

Ankara er hovedstaden og den næststørste by i Tyrkiet efter Istanbul med en befolkning på ca 3.500 tusind (2008).Ankara tilhører provinsen af samme navn og er centralt beliggende vest for Tyrkiet. Det har tidligere været nævnt som Ancyra og Angora, og var et vigtigt centrum allerede i hittitten perioden fra ca. 1800 f. Kr. I 1 århundrede efter Kristi fødsel var Ankara af kapitalen i et romersk provins.

Der er flere historiske steder i Ankara, herunder ruinerne af et romersk bad, der blev bygget på 200’s AD Kr. og Temple of Augustus og Rom er et tempel fra ca. b. 20 årKr. Alaaddin Moské blev bygget i 1100-tallet, mens Kocatepe Mosque, som blev bygget mellem 1967 og 1987, er den største moské i byen. Der er mange parker i Ankara, som er udstyret med en temapark, pool eller svaner og en botanisk have.

Ankara Lufthavn, Esenboga International Airport ligger cirka 30 kilometer fra Ankara.

Dansk