Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ankara Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ankara Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ankara Lufthavn miniguide

Billeje Ankara Lufthavn

Biludlejning Ankara Lufthavn

Esenboga International Airport (ESB) er placeret 28 km nordøst for Ankara .Der er en bus mellem lufthavnen og Ankara. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Hertz, Sixt, Budget, Alamo National, Gopis og
Avis.

I 2009 Ankara lufthavn besøgt af 6.085.126 passagerer. Lufthavnen modtog prisen for bedste europæiske lufthavn i 2009 af ACI Europe i gruppe 5 og 10 millioner passagerer. En ny terminal blev åbnet i 2006.

Ankara Airport har en v eldig godt udvalg af caféer, barer og restauranter og butikker.Andre faciliteter inkluderer forskellige saloner, hvor nogle af dem har faciliteter for forretningsrejsende, banker, rejsebureauer og turistinformation. Esenboga Airport Hotel ligger på lufthavnen.

Dansk