Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Istanbul

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Istanbul inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Istanbul miniguide

Billeje Istanbul
Biludlejning Istanbul

Istanbul er den største by i landet med et indbyggertal på over 11 millioner (2009), som gør området til det 5. største i verden.Istanbul ligger både i Asien og Europa som byen ligger ved Bosporus, der adskiller de to kontinenter. Byen blev grundlagt i ca. 600 f. Kr. og blev kaldt Konstantinopel fra 330 e.Kr. Kr. til 1930. Indtil i 1923 Istanbul var hovedstad i Tyrkiet.

Der er mange gamle slotte, forter og monumenter i Istanbul, som den egyptiske obelisk, der blev bragt hertil fra Egypten i 390 e.Kr.Kr. Et af de mest berømte basarer i Istanbul’s Overdækket Bazaar med otte porte, blev bygget i 1461. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge omfatte arkæologiske museum. Bosphorus Zoo er en park med en zoologisk have, akvarium, fuglereservat og en botanisk have.

Der er to internationale lufthavne i Istanbul, hvoraf den største kaldes Ataturk International Airport er beliggende ca. 25 km uden for byen.