Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Istanbul

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Istanbul inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Istanbul miniguide

Billeje Istanbul

Biludlejning Istanbul

Istanbul er den største by i landet med et indbyggertal på over 11 millioner (2009), som gør området til det 5. største i verden.Istanbul ligger både i Asien og Europa som byen ligger ved Bosporus, der adskiller de to kontinenter. Byen blev grundlagt i ca. 600 f. Kr. og blev kaldt Konstantinopel fra 330 e.Kr. Kr. til 1930. Indtil i 1923 Istanbul var hovedstad i Tyrkiet.

Der er mange gamle slotte, forter og monumenter i Istanbul, som den egyptiske obelisk, der blev bragt hertil fra Egypten i 390 e.Kr.Kr. Et af de mest berømte basarer i Istanbul’s Overdækket Bazaar med otte porte, blev bygget i 1461. Hvis du vil vide mere om historien kan du besøge omfatte arkæologiske museum. Bosphorus Zoo er en park med en zoologisk have, akvarium, fuglereservat og en botanisk have.

Der er to internationale lufthavne i Istanbul, hvoraf den største kaldes Ataturk International Airport er beliggende ca. 25 km uden for byen.

Dansk