Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bodrum Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodrum Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodrum Lufthavn miniguide

Billeje Bodrum Lufthavn

Biludlejning Bodrum Lufthavn – Foto: © Bazylek

Milas-Bodrum Airport (BJV) er placeret 36 km nordøst for Bodrum og 16 km syd for Milas.Der er en bus mellem lufthavnen og Bodrum, men bus tjenester er ikke ret ofte.De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Hertz, Avis og Europcar.

Omkring 2,5 millioner passagerer besøger Bodrum Airport hvert år, og trafikken er særlig høj i sommer. Det er først og fremmest, charter-og lavprisselskaber betjener lufthavnen og er forbundet med en 50-århundredes europæiske destinationer. En ny international terminal blev afsluttet i 2000.

Bodrium Lufthavn har en café og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og informationsskranke. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk