Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bodrum Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodrum Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodrum Lufthavn miniguide

Billeje Bodrum Lufthavn
Biludlejning Bodrum Lufthavn – Foto: © Bazylek

Milas-Bodrum Airport (BJV) er placeret 36 km nordøst for Bodrum og 16 km syd for Milas.Der er en bus mellem lufthavnen og Bodrum, men bus tjenester er ikke ret ofte.De biludlejningsselskaber placeret i lufthavnen Hertz, Avis og Europcar.

Omkring 2,5 millioner passagerer besøger Bodrum Airport hvert år, og trafikken er særlig høj i sommer. Det er først og fremmest, charter-og lavprisselskaber betjener lufthavnen og er forbundet med en 50-århundredes europæiske destinationer. En ny international terminal blev afsluttet i 2000.

Bodrium Lufthavn har en café og nogle butikker. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og informationsskranke. Der er ingen hoteller i lufthavnen.