Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bodrum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodrum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodrum miniguide

Billeje Bodrum

Biludlejning Bodrum

Bodrum ligger på den sydvestlige kyst af Tyrkiet og ligger på halvøen Bodrum at rager ud i Det Ægæiske Hav.Byen hører til provinsen Mugla og havde en befolkning på næsten 120.000 i 2009. Den populære ferieø Kos ligger lige uden Bodrumhalvøya og området har en middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Bodrum blev bygget i 1400 på ruinerne af den antikke by Halikarnassos.

Man kan se resterne af Halikarnassos, herunder Mausoleum som var en af de syv vidundere i den antikke periode. Mausoleet blev formentlig bygget omkring 330 f.Kr.Kr. til ære for kong Mausolus bestående af græske og egyptiske arkitektur. En anden rest af denne tid er amfiteater med plads til ca. 13 000 tilskuere. Bodrum Slot og Museum er en borg fra 1400-tallet, som huser en af verdens fineste museer af undervandsarkæologi. Bodrum er også et populært feriested med mange gode strande.

Milas-Bodrum Airport tilbyder internationale flyvninger og er ca. 35 km uden for centrum.

Dansk