Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bodrum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bodrum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bodrum miniguide

Billeje Bodrum
Biludlejning Bodrum

Bodrum ligger på den sydvestlige kyst af Tyrkiet og ligger på halvøen Bodrum at rager ud i Det Ægæiske Hav.Byen hører til provinsen Mugla og havde en befolkning på næsten 120.000 i 2009. Den populære ferieø Kos ligger lige uden Bodrumhalvøya og området har en middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Bodrum blev bygget i 1400 på ruinerne af den antikke by Halikarnassos.

Man kan se resterne af Halikarnassos, herunder Mausoleum som var en af de syv vidundere i den antikke periode. Mausoleet blev formentlig bygget omkring 330 f.Kr.Kr. til ære for kong Mausolus bestående af græske og egyptiske arkitektur. En anden rest af denne tid er amfiteater med plads til ca. 13 000 tilskuere. Bodrum Slot og Museum er en borg fra 1400-tallet, som huser en af verdens fineste museer af undervandsarkæologi. Bodrum er også et populært feriested med mange gode strande.

Milas-Bodrum Airport tilbyder internationale flyvninger og er ca. 35 km uden for centrum.