Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dalaman Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dalaman Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dalaman Lufthavn miniguide

Billeje Dalaman Lufthavn
Biludlejning Dalaman Lufthavn – Foto: © Boksave

Dalaman lufthavn ligger 6 km syd for byen Dalaman .Der er busser fra lufthavnen til byerne Marmaris og Fethiye, men ingen af Dalaman sådan at man må tage en taxa.Der er tre biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der Avis, Budget og Europcar.

2.767.647 passagerer besøgte lufthavnen i 2006, men da en ny terminal med en kapacitet til 10 millioner passagerer blev afsluttet i 2007, er antallet steget. Fra Dalaman for et luftfartøj til omkring 120 forskellige nationale og internationale destinationer og har direkte forbindelser til 40 forskellige lande.

Ud over at skat er et indkøbscenter i lufthavnen bygget som tyrkiske basarer, der sælger lokale produkter som læder, smykker og tæpper. Lufthavnen har et godt udvalg af restauranter, ATM, trådløst internet, ATM, kapel, moské og værelser med videospil. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Burc Hotel ligger 3 km væk.