Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dalaman Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dalaman Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dalaman Lufthavn miniguide

Billeje Dalaman Lufthavn

Biludlejning Dalaman Lufthavn – Foto: © Boksave

Dalaman lufthavn ligger 6 km syd for byen Dalaman .Der er busser fra lufthavnen til byerne Marmaris og Fethiye, men ingen af Dalaman sådan at man må tage en taxa.Der er tre biludlejningsfirmaer i lufthavnen, er der Avis, Budget og Europcar.

2.767.647 passagerer besøgte lufthavnen i 2006, men da en ny terminal med en kapacitet til 10 millioner passagerer blev afsluttet i 2007, er antallet steget. Fra Dalaman for et luftfartøj til omkring 120 forskellige nationale og internationale destinationer og har direkte forbindelser til 40 forskellige lande.

Ud over at skat er et indkøbscenter i lufthavnen bygget som tyrkiske basarer, der sælger lokale produkter som læder, smykker og tæpper. Lufthavnen har et godt udvalg af restauranter, ATM, trådløst internet, ATM, kapel, moské og værelser med videospil. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Burc Hotel ligger 3 km væk.

Dansk