Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dalaman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dalaman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dalaman miniguide

Billeje Dalaman
Biludlejning Dalaman

Dalaman er placeret på den sydvestlige kyst af Tyrkiet og tilhører region Mugla.Den berømte ferieø Rhodos ligger lige ud for kysten af regionen Mugla og er ca 250 km til ferieparadis af Antalya i øst.Dalaman fører ud til Middelhavet i syd, og i 2000 blev antallet af personer skønnes at være næsten 30 000.

Dalaman har længe været overset af turister, der kun rejse gennem det område, for at komme til andre feriesteder langs Middelhavets kyst, men nu også Dalaman begyndt at få sin andel af opmærksomheden. Dalaman er en smuk by, der stadig er uberørt af masseturisme, og både naturen og strandene giver et retvisende følelse af Middelhavsområdet. I centrum kan du finde restauranter, barer og caféer, mens floden
Dalaman bruges til aktiviteter som rafting. Der er flere spasentre rundt i byen, herunder en gjørmespa i Dalyan, som ligger ca 25 km nordvest for Dalaman.

Dalaman Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 6 km syd for byen.