Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dalaman

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dalaman inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dalaman miniguide

Billeje Dalaman

Biludlejning Dalaman

Dalaman er placeret på den sydvestlige kyst af Tyrkiet og tilhører region Mugla.Den berømte ferieø Rhodos ligger lige ud for kysten af regionen Mugla og er ca 250 km til ferieparadis af Antalya i øst.Dalaman fører ud til Middelhavet i syd, og i 2000 blev antallet af personer skønnes at være næsten 30 000.

Dalaman har længe været overset af turister, der kun rejse gennem det område, for at komme til andre feriesteder langs Middelhavets kyst, men nu også Dalaman begyndt at få sin andel af opmærksomheden. Dalaman er en smuk by, der stadig er uberørt af masseturisme, og både naturen og strandene giver et retvisende følelse af Middelhavsområdet. I centrum kan du finde restauranter, barer og caféer, mens floden
Dalaman bruges til aktiviteter som rafting. Der er flere spasentre rundt i byen, herunder en gjørmespa i Dalyan, som ligger ca 25 km nordvest for Dalaman.

Dalaman Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 6 km syd for byen.

Dansk