Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rhodos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rhodos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rhodos miniguide

Rhodos

Biludlejning Rhodos

Den græske turistøya Rhodos er den østligste og en af de største øer i Dodekaneserne øer i Det Ægæiske Hav. Det er beliggende 18 km vest for kyst Tyrkiet og har ca 130.000 indbyggere (2007).Kommercielle indtægter stammer hovedsageligt fra turister, der ankommer på øen i løbet af sommeren.

Rhodes kaldet Attavyros højeste bjerg, ligger 1215 meter over havets overflade

Capital – Rhodos by – ligger nord for øen og har ca. 80.000 indbyggere. Byen er berømt for “Kolossen på Rhodos” fra år 550 f.Kr.Kr. – Et af verdens syv vidundere, der tidligere var på Mandraki havnen. Colossus var en stor statue af den græske solgud Helios. I dag, to hjorte statuer på dette site. Middelaldercentret Old Town er en turistattraktion i Rhodos By, og det er opført på UNESCO’s World Heritage List. Der er også en arkæologisk museum her.

Ellers, strand og solbadning den største seværdighed i hovedbyen, samt shopping og natteliv.
Andre berømte landsbyer og feriebyer på øen er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefka, Paradisi, Triánta, Afandou og Archangelos.

Rhodes International Airport “Diagoras” ligger 14 km sydvest for Rhodos by.

Dansk