Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Berlin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin miniguide

Billeje Berlin

Biludlejning Berlin

Berlin er hovedstaden i Tyskland – og ligger ved floden Spree i den nordøstlige del af landet.Med sine 3,5 millioner indbyggere (4,5 millioner med medtaget forstæder) er også Tysklands største by.

Berlin er også en selvstændig stat, som i sin helhed er inde nabodelstaten Brandenburg.

Under Den Kolde Krig byen var delt i to – og det kommunistiske Østberlin var et relativt lukket by. Efter genforeningen i 1990, men steg turist flow dramatisk.

Berlin er kendt som en by med et meget rigt kulturliv – og med mange vigtige og spændende kulturelle institutioner, museer, gallerier, teatre, koncertsale og operahuse.Og når det kommer til arkitektoniske seværdigheder, er det næsten lige vælge og vrage. Den mest besøgte attraktion – og den mest berømte vartegn i Berlin – Brandenburger Tor (bygget mellem 1788 og 1791), som er placeret i slutningen af den berømte boulevard Unter den Linden. I nærheden ligger også operahuset, Staatsoper Berlin (1743), og Stadtbibliothek Berlin (1774-1780).

Ellers er den berømte Kurfürstendamm shopping gade nævnt – og Kaiser Wilhelm Memorial Church, som ligger hvor gaden ender, og at tårnet blev ødelagt under 2. World War II. Tower har aldrig været repareret, og kirken i dag fungerer som et krigsmindesmærke.

Berlin-Tegel internationale lufthavn , som ligger i bydelen Reinickenhof nord for centrum, har erstattet den traditionelle Tempelhof som Berlins største lufthavn.Berlin Schönefeld Airport ligger 18 kilometer sydøst for Berlin.

Dansk