Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Berlin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin miniguide

Billeje Berlin

Biludlejning Berlin

Har du brug for en lejebil i Berlin? Måske vil du gerne afhente bilen, når du ankommer til lufthavnen? Med en lejebil behøver du ikke bekymre dig om offentlig transport, og du får rig mulighed for at tage fine dagture uden for byens centrum under dit ophold i Berlin. Du kan vælge, om du foretrækker at hente bilen i lufthavnen eller i byens centrum. 

Om Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad, og ligger ved floden Spree i den nordvestlige del af landet. Med 3, 5 millioner indbyggere (4, 5 millioner inkl. forstæderne) er Berlin samtidig Tysklands største by. 

Berlin er endvidere en selvstændig delstat, der ligger helt omgivet af nabodelstaten Brandenburg. 

Under den kolde krig blev byen delt i to, og det kommunistiske Østberlin var en relativt lukket by. Efter genforeningen i 1990 er byens turiststrøm imidlertid steget enormt. 

Berlin er kendt som en by med et rigt kulturliv – med mange betydningsfulde og spændende kulturinstitutioner, museer, gallerier, teatre, koncertsale og operahuse. Og når det kommer til arkitektoniske attraktioner, er dine muligheder uendelige. Den mest besøgte attraktion – og det mest kendte vartegn i Berlin – er Brandenburger Tor (bygget mellem 1788 og 1791), som ligger for enden af ​​den berømte gade Unter den Linden. Tæt ved kan du også finde operahuset Staatsoper Berlin (1743) samt Stadtbibliothek Berlin (1774-1780). 

Herudover må man nævne den meget populære shoppinggade Kurfürstendamm – og kirken Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, der ligger for enden af gaden. Kirkens tårn blev ødelagt under 2. verdenskrig, og er aldrig blevet restaureret – i dag fungerer kirken som et krigsmindesmærke. 

Lufthavne

Berlin har to internationale lufthavne, og den største af dem er Berlin Lufthavn – Tegel (TXL). Lufthavnen ligger 24 km nordvest for byens centrum. I nærheden af ​​terminal E kan du finde biludlejningscentret, hvor Avis, Sixt, Hertz, Europcar, Enterprise og Terstappen har deres kontorer. 

Berlin Lufthavn – Schönefeld (SFX) ligger 17 km syd for byens centrum. Lige udenfor terminal A er der et antal biludlejningsfirmaer – blandt dem finder du Avis, Hertz, Sixt, Terstappen og Eurocar. 

Trafik

Tyskland har et veludviklet vejnet med høj standard og organiseret trafikskiltning. Berlin er omgivet af motorvej A100, hvorfra du nemt kan komme til andre byer og byområder. Mange af motorvejene har ingen hastighedsgrænse. Det anbefales dog, at du ikke overskrider 130 km/t. I byens centrum er hastighedsgrænsen for det meste 50 km/t. 

Køretips

Det er populært at køre i en lejebil til byen Potsdam, der ligger 39 km sydvest for Berlin. Potsdam er berømt for sine mange storslåede bygninger, og både slotte og paladsparker er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Slottet Sanssouci fra 1747 er det mest berømte, og blev i sin tid brugt som sommerresidens for den prøjsiske kongefamilie. 

For at få den bedste udsigt over Potsdam og omgivelserne bør du besøge slottet Belvedere – beliggende på bakken Pfingstberg. Slottet blev opført i 1863, og det har to observationstårne ​​samt en smuk have. 

Med en lejebil i Berlin kan du også tage en dagtur til byen Leipzig, beliggende 190 km sydøst for hovedstaden. Leipzig er en universitetsby med cirka 530. 000 indbyggere. I centrum af byen kan du besøge det gamle rådhus fra 1557, hvor der findes et byhistorisk museum. Andre attraktioner i Leipzig inkluderer Nikolai-kirken fra 1100-tallet, det 91 meter høje monument Folkeslagsmindesmærket – til minde om Leipzig-slaget i 1813, det nye rådhus fra 1905, museet for kunst og håndværk, jernbanemuseet og Bach-museet. Byen har også en smuk zoologisk have og en botanisk have.

Dansk