Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Berlin Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin Lufthavn miniguide

Billeje Berlin Lufthavn

Biludlejning Berlin Lufthavn

Berlin Tegel “Otto Lilienthal” Airport (TXL) Tegel er beliggende i 8 km nord for Berlin .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Berlin. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar og Avis.

14.500.000 passagerer besøgte Berlin Tegel Lufthavn i 2008, som er den største lufthavn i de to lufthavne i Berlin. Ikke desto mindre er det betød at være lukket ned i 2011, da Hauptstadt lufthavn Berlin Brandenburg International vil åbne en udvidelse af i dag kendt som Berlin Schönefeld lufthavn. De tre travleste internationale destinationer (2009) Wien, London og Zürich .Det er det vigtigste knudepunkt for Air Berlin, som har direkte fly til de fleste europæiske lande.

Berlin Tegel Lufthavn har et bredt udvalg af butikker, barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler, VIP lounge, baby / alrum, posthus, bank og førstehjælp. 1 km fra lufthavnen er Mercure Airport Hotel Berlin Tegel.

Dansk