Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Berlin Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin Lufthavn miniguide

Billeje Berlin Lufthavn
Biludlejning Berlin Lufthavn

Berlin Tegel “Otto Lilienthal” Airport (TXL) Tegel er beliggende i 8 km nord for Berlin .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Berlin. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar og Avis.

14.500.000 passagerer besøgte Berlin Tegel Lufthavn i 2008, som er den største lufthavn i de to lufthavne i Berlin. Ikke desto mindre er det betød at være lukket ned i 2011, da Hauptstadt lufthavn Berlin Brandenburg International vil åbne en udvidelse af i dag kendt som Berlin Schönefeld lufthavn. De tre travleste internationale destinationer (2009) Wien, London og Zürich .Det er det vigtigste knudepunkt for Air Berlin, som har direkte fly til de fleste europæiske lande.

Berlin Tegel Lufthavn har et bredt udvalg af butikker, barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler, VIP lounge, baby / alrum, posthus, bank og førstehjælp. 1 km fra lufthavnen er Mercure Airport Hotel Berlin Tegel.