Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zürich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zürich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zürich miniguide

Billeje Zürich

Biludlejning Zürich

Er du på udkig efter et godt tilbud på en billig lejebil i Zürich? Det er meget praktisk at bruge en lejebil som transport, når du besøger Schweiz, da det giver dig muligheden for at komme ud af byen og tage på spændende dagsture. Schweiz er en helårs destination. Landet tilbyder nemlig smuk natur, fantastisk arkitektur og små idylliske, alpine landsbyer. Husk at booke din lejebil på forhånd – på denne måde sparer du både tid og penge. 

Zürich generelt

Zürich ligger i den nordlige del af Schweiz ved en sø kaldet Zürichsee, og har omkring 415.215 indbyggere (2019). Byen er hovedstaden i Zürich-kantonen og betragtes som landets vigtigste økonomiske, industrielle og kommercielle centrum. Det er også Schweiz’ største by. 

Fra Zürich har du en fantastisk udsigt over de schweiziske alper, og byen har en rig historie, arkitektur og kultur. Du finder de fleste af turistattraktionerne i den gamle by – gamle huse, skæve gader, butikker og antikvitetshandlere, plus en masse smukke springvand. 

Zürich har mange vartegn, som du kan besøge. Her er de mest populære: Operahuset, der blev bygget i 1891, “Tonhalle”-koncertsalen fra 1895, kunstmuseet “Kunsthaus” – med malerier og skulpturer. Så har du det nationale museum med dets historiske kulturudstilling, Rietberg-museet – med udstillinger af statuer og malerier fra Asien, Afrika og Mellemøsten, for bare at nævne nogle stykker. Du kan også besøge Skt. Peters kirke – en af de fire største kirker, der er opført i den gamle bydel. Skt. Peters er også kendt for sin store urskive, der er placeret på tårnuret. 

Hvis du rejser med børn, har Zürich børnevenlige attraktioner som zoologisk have, legetøjsmuseet, cirkusmuseet og masser af parker og haver at besøge. 

Lufthavn

Zürich Lufthavn (ZRH) ligger 12 km nord for byens centrum og er Schweiz’ største lufthavn. Her finder du alle de store biludlejningsselskabers kontorer som Alamo, Avis, Budget, Thrifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Sixt. 

Trafik

Vejene i Schweiz er velbyggede, med landeveje og motorveje af høj kvalitet. Da Schweiz er et lille land, kan du se meget af landet på kort tid med en lejebil. Zürich er omgivet af 3 motorveje; A-1, A-3 og A-4. Lejebilen er udstyret med et “Autobahn-Vignette”-mærkat, der viser, at motorvejsafgiften er betalt. Du får en bøde uden mærkatet. 

Hastighedsgrænsen på schweiziske motorveje er 120 km/t og 80 km/t på landeveje. I byer og landsbyer er der normalt en grænse på 50 km/t. 

Promillegrænsen i Schweiz er 0,5, hvilket er det samme som i Danmark. Vi anbefaler dog altid, at du er ædru, når du kører. 

Det kan være svært at finde en tilgængelig parkeringsplads i Zürichs gader, da de ofte er forbeholdt beboere. Men der er ingen grund til panik, da byen har 10 offentlige parkeringsgarager til rådighed, og nogle af hotellerne tilbyder gæsteparkering. 

Tips til kørsel

Du kan tage korte eller lange ture, hvis du lejer en bil i Zürich, og de fleste turister besøger det populære Uetliberg-bjerg, der ligger 20 km sydvest for byens centrum. Uetliberg ligger 873 meter over havets overflade – og fra toppen har du en fantastisk udsigt over Zürich og Zürichsee. Der er også udsigtspunkter og en restaurant på bjergtoppen. 

Hvis du ønsker at tage en lidt længere biltur, kan du tage til den lille by Rapperswil, der ligger 43 km sydøst for Zürich. Her finder du nogle fine vartegn som Rapperswil slot, bygget i det 13. århundrede, og dets rosenhaver, plus et cirkusmuseum fra 1919. 

En dag i byen Lucerne kan også anbefales. Lucerne ligger 52 km sydvest for Zürich og har 80.000 indbyggere. Byen ligger ved Vierwaldstättersee-søen, og dens smukke gamle by med dens bymure tiltrækker mange mennesker hvert år. Træbroen, Kapellbrücke, bygget i 1333 er en stor attraktion i Lucerne – ud over rådhuset fra 1606 (som også har et museum). 15 km syd for Lucerne finder du Pilatus-bjerget (2.132 meter over havets overflade) – og her har du chancen for at tage svævebanen til bjergtoppen.

Dansk