Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zürich

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zürich inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zürich miniguide

Billeje Zürich

Biludlejning Zürich

Zürich er beliggende i den nordlige del af Schweiz på Lake Zürich og har 380.500 indbyggere (2008).Byen er hovedstad i kantonen Zürich, og anses for at være landets mest vigtige økonomiske, industrielle og kommercielle centrum. Det er også Schweiz ‘største by.

Fra Zürich har betagende udsigt over de schweiziske Alper, og byen er rig på historie, arkitektur og kultur. I den gamle bydel, du vil finde de fleste turistattraktioner – med gamle huse, snoede gader, butikker og antikvitetsforretninger samt mange smukke springvand.

De mest populære attraktioner i Zürich’s Opera House fra 1891, koncertsal, den Tonhalle “fra 1895, Museum of Art” Kunsthaus “- med malerier og skulpturer, National Museum med sin kulturhistoriske udstilling, Rietberg Museum – udstilling af statuer og malerier af sådanne Asien, Afrika og Mellemøsten, og St. Peter’s Church – en af de fire vigtigste kirker i den gamle bydel, der er berømt for sine store ringe på uret tårn.

For børn kan familier give byen attraktioner som zoologisk have, legetøj museum, cirkus museum og slotspark og haver.

Byens lufthavn – Flughafen Zürich – ligger 17 km nord for centrum.

Dansk