Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lucerne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lucerne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lucerne miniguide

Billeje Lucerne

Biludlejning Lucerne

Lucerne (fransk: Lucerne), som er hovedstaden i kantonen af samme navn, der ligger i Schweiz, – ved Vierwaldstättersjøen (Lucernesjøen).Byen har 57.890 indbyggere, for det meste tysktalende. Byen har udsigt over den berømte bjerge Rigi og Pilatus. Sidstnævnte, hvor toppen er 2132 meter over havets overflade, kan man nå via et tandhjul sti (verdens stejleste).

Lucerne er et af de mest populære turistbyer i Schweiz og har mange attraktioner at fremvise. En af disse er Chapel Bridge (Chapel Bridge) fra 1333. Ved siden af det vi finder Wasserturm – en 34 m høj vandtårn fra omkring 1300, som er en af Schweiz ‘mest fotograferede landmærker.

Museggmauer, som består af tre tårne var oprindelig en del af de gamle bymure fra 1300-tallet, er også en populær attraktion. I et af tårnene (Zytturm) fundet de ældste ur (fra 1535). I modsat fald Altstadt (“Old Town”) i sig selv en attraktion – med en række velbevarede historiske bygninger. I et af de parker, finder vi en meget speciel monument, der er hugget ind i en klippe – en 6 m lang løve relief (Löwendenkmal) af den danske billedhugger Bertel Torvaldsen.

Af de moderne bygninger har kkl (Kultur und Kongresszenter Luzern) er nævnt. Her finder du en koncertsal sæder 1800 personer, som anses for at være en af de bedste.

Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich , 52 km nordøst for Luzern.

Dansk