Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lucerne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lucerne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lucerne miniguide

Billeje Lucerne
Biludlejning Lucerne

Lucerne (fransk: Lucerne), som er hovedstaden i kantonen af samme navn, der ligger i Schweiz, – ved Vierwaldstättersjøen (Lucernesjøen).Byen har 57.890 indbyggere, for det meste tysktalende. Byen har udsigt over den berømte bjerge Rigi og Pilatus. Sidstnævnte, hvor toppen er 2132 meter over havets overflade, kan man nå via et tandhjul sti (verdens stejleste).

Lucerne er et af de mest populære turistbyer i Schweiz og har mange attraktioner at fremvise. En af disse er Chapel Bridge (Chapel Bridge) fra 1333. Ved siden af det vi finder Wasserturm – en 34 m høj vandtårn fra omkring 1300, som er en af Schweiz ‘mest fotograferede landmærker.

Museggmauer, som består af tre tårne var oprindelig en del af de gamle bymure fra 1300-tallet, er også en populær attraktion. I et af tårnene (Zytturm) fundet de ældste ur (fra 1535). I modsat fald Altstadt (“Old Town”) i sig selv en attraktion – med en række velbevarede historiske bygninger. I et af de parker, finder vi en meget speciel monument, der er hugget ind i en klippe – en 6 m lang løve relief (Löwendenkmal) af den danske billedhugger Bertel Torvaldsen.

Af de moderne bygninger har kkl (Kultur und Kongresszenter Luzern) er nævnt. Her finder du en koncertsal sæder 1800 personer, som anses for at være en af de bedste.

Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich, 52 km nordøst for Luzern.